Buzz

Πέθανε ο κωμικός Μπομπ Σάγκετ

στα 10

Ο Μπομπ Σάγκετ, γνωστός για τον ρόλο του στο «Full House» αλλά και ως παρουσιαστής της σειράς «America's Funniest Home Videos», πέθανε σε ηλικία 65 ετών.

Πέθανε ο κωμικός Μπομπ Σάγκετ

Ο Μπομπ Σάγκετ, ο κωμικός και ηθοποιός που αναμφισβήτητα ήταν περισσότερο γνωστός από το κοινό ως ο Ντάνι Τάνερ στην κωμική σειρά «Full House», πέθανε σε ηλικία 65 ετών. Τον θάνατό του επιβεβαίωσε η οικογένειά του.

«Είμαστε συντετριμμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Μπομπ πέθανε σήμερα. Ηταν τα πάντα για εμάς και θέλουμε να ξέρετε πόσο αγαπούσε τους θαυμαστές του, κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις και φέρνοντας κόσμο από όλα τα κοινωνικά στρώματα κοντά με το γέλιο. Αν και ζητάμε ιδιωτικότητα μας αυτή τη στιγμή, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας για να θυμηθούμε την αγάπη και το γέλιο που έφερε ο Μπομπ στον κόσμο».

Ο Σάγκετ βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο του ξενοδοχείου την Κυριακή στο Ritz-Carlton του Ορλάντο στο Γκραντ Λέικς, όπου και βρίσκονταν στα πλαίσια της περιοδείας του, σύμφωνα με δήλωση του γραφείου του Σερίφη της κομητείας. «Ο άνδρας αναγνωρίστηκε ως ο Ρόμπερτ Σάγκετ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι ντετέκτιβ δεν βρήκαν σημάδια δολοφονίας ή χρήσης ναρκωτικών», ανέφερε η δήλωση του Σερίφη ενώ πρόσθεσε πως τα αίτια του θανάτου θα καθοριστούν από τον ιατροδικαστή.

bob saget

Ο Σάγκετ, αν και γνωστός στη σκηνή και μεταξύ των φίλων του για το τρελό χιούμορ του, έγινε για πρώτη φορά γνωστός στο κοινό μέσω προγραμμάτων φιλικών προς την οικογένεια. Πρωταγωνίστησε ως χήρος πατέρας τριών κοριτσιών στο «Full House» του ABC και στη συνέχεια ως παρουσιαστής της εκπομπής «America's Funniest Home Videos».

Οπως ο ίδιος εξομολογήθηκε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του «το “Full House” ήταν ένα ατύχημα. Με απέλυσαν από το CBS και μου ζήτησαν να είμαι στο “Full House”. Είμαι κοντά με όλα τα παιδιά. Δεν συμβαίνει πολύ συχνά να μένεις κοντά με όλους τους ανθρώπους. Είμαστε ένα ασυνήθιστο καστ και κατάφερα να παραμείνω κοντά με όλους, γιατί δεν παίρνω ελαφρά τη καρδία τα οκτώ χρόνια από τη ζωή μου και μετά τα άλλα πέντε ή έξι χρόνια, έξι σεζόν της σειράς».

Ο Σάγκετ πρωταγωνίστησε σε διάφορους κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς ρόλους, όπως στο «The Aristocrats» και στο «Entourage» του HBO που έπαιξε μια άλλη εκδοχή του εαυτού του, αλλά έγινε γνωστός σε μια νέα γενιά θαυμαστών με το σιτκομ «How I Met Your Mother» του CBS, ως αφηγητής και η φωνή του μελλοντικού Τεντ Μόσμπι.

bob saget

Ολα αυτά τα χρόνια ο Σάγκετ παρέμεινε σταθερός στην stand-up comedy, κυκλοφορώντας πολλές παραστάσεις τις οποίες πήγαινε σε περιοδεία στην Αμερική. Οταν ρωτήθηκε από το Esquire να καθορίσει το χιούμορ του σε μια συνέντευξη του 2013, ο Σάγκετ εξήγησε πως «βασικά είμαι απλώς ένα εννιάχρονο αγόρι που εξελίχθηκε».

Ο συμπρωταγωνιστής του στην σειρά «Full House» Τζον Στάμος, αλλά και άλλοι συνάδελφοί του ανέβασαν διάφορες δηλώσεις στο twitter μετά και την ανακοίνωση του θανάτου του.