Buzz

Ριμέικ της «Αγριας Συμμορίας» ετοιμάζει ο Τόνι Σκοτ

στα 10

Ιεροσυλία ή όχι, κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχτεί πως αν υπήρχε ένας άνθρωπος για να φέρει την «Αγρια Συμμορία» του Σαμ Πέκινπα στα 00s αυτός θα ήταν στα σίγουρα ο Τόνι Σκοτ!

Ριμέικ της «Αγριας Συμμορίας» ετοιμάζει ο Τόνι Σκοτ
Η αυθεντική «Αγρια Συμμορία» του Σαμ Πέκινπα!

Ζήλεψε, φαίνεται, από τον αδερφό του, Ρίντλεϊ (ο οποίος ανακυκλώνει τον εαυτό του με το «Prometheus» και το φημολογούμενο πρίκουελ/σίκουελ του «Βlade Runner») και ο Τόνι Σκοτ αποφάσισε πως το επόμενο σχέδιο του θα είναι το ριμέικ της «Αγριας Συμμορίας» του Σαμ Πέκινπα.

Οχι πως το αριστούργημα του Πέκινπα χρειάζεται κάτι περισσότερο για να απευθυνθεί στη γενιά του Playstation, αφού παρόλη την ηλικία του (βγήκε στις αίθουσες το 1969), παραμένει καταιγιστικό, υπερ-βίαιο και μοντέρνο όσο ποτέ.

Η Warner, ωστόσο, προσπαθεί εδώ και χρόνια να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους για ένα ριμέικ. Μάλιστα, υπήρξε και ένα σενάριο, γραμμένο από τον Ντέιβιντ Αγιερ («Ημέρα Εκπαίδευσης», «The Fast and the Furious»), το οποίο όμως δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Η νέα ανακοίνωση βρίσκει στο σενάριο τον Μπράιαν Χέλγκελαντ («Robin Hood», «Green Zone») και στην σκηνοθεσία τον πιο αεικίνητο σκηνοθέτη του Χόλιγουντ, ο οποίος αν μη τι άλλο μοιάζει ιδανικός για να μεταφέρει τους αντι-ήρωες του Πέκινπα στα 00s.

Πριν από το ριμέικ της «Αγριας Συμμορίας», ο Σκοτ θα γυρίσει το «Ηell's Angels», βασισμένο στην αυτοβιογραφία του Σόνι Μπέργκερ («Hell’s Angel: The Life and Times of Sonny Barger and the Hell’s Angels Motorcycle Club») για τις ταραχές του 2001 στο Λάφλιν της Νεβάδα. Πιθανοί πρωταγωνιστές είναι αυτή τη στιγμή ο Μίκι Ρουρκ και ο Σάγια ΛαΜπεφ, αν και η κρυφή επιθυμία του Σκοτ, που είναι να πρωταγωνιστήσει ο Τζεφ Μπρίτζες, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά.

Στη λίστα των σχεδίων του Σκοτ παραμένουν το ριμέικ του «Top Gun» που είχε ανακοινωθεί κάποια στιγμή, αλλά χάθηκε μέσα στο χρόνο, το «Potzdamer Platz», ένα δράμα για δύο στρατιώτες στο Νιου Τζέρσι και η κινηματογραφική διασκευή του «The Associate» του Τζον Γκρίσαμ.