Buzz

Ο Ράιαν Τζόνσον θέλει να συνεχίσει να κάνει «Στα Μαχαίρια» ταινίες

στα 10

Τουλάχιστον μέχρι ο Ντάνιελ Κρεγκ να εκνευριστεί και να αρχίσει να τον κάνει ghosting στο κινητό του.

Ο Ράιαν Τζόνσον θέλει να συνεχίσει να κάνει «Στα Μαχαίρια» ταινίες

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Τορόντο το πολυαναμενόμενο σίκουελ της ταινία του Ράιαν Τζόνσον «Στα Μαχαίρια», με τίτλος «Glass Onion: A Knives Out Mystery», με τις πρώτες κριτικές να μιλάνε για μια καλύτερη ταινία από την πρώτη και μια που ίσως παίξει και στα φετινά Οσκαρ. Κάτι που έχει κάνει αρκετούς να αναρωτιούνται για το αν ο Τζονσον συνεχίσει το franchise του ή απλά θα σταματήσει μετά από αυτό.

Διαβάστε ακόμα: Καινούργιο μυστήριο, καινούργιοι ύποπτοι στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Glass Onion: A Knives Out Mystery»

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Οταν ο ίδιος ρωτήθηκε κάτι τέτοιο στην πρεμιέρα της ταινίας στο Τορόντο, απάντησε πως θα συνεχίσει να κάνει τις ταινίες αυτές μέχρι ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στον ρόλο του εκκεντρικού ντεντέκτιβ Μπενουά Μπλανκ, εκνευριστεί και σταματήσει και αρχίσει να τον κάνει ghosting στο κινητό του. « Θα συνεχίσω να τις φτιάχνω μέχρι να με μπλοκάρει ο Ντάνιελ στο τηλέφωνό του», είπε συγκεκριμένα.

Για την ώρα πάντως ο Τζόνσον έχει μια συμφωνία με το Netflix για να κάνει δυο συνολικά ταινίες «Στα Μαχαίρια» οι οποίες, αν συνεχίσουν να είναι τόσο καλές, ίσως κρατήσουν για πολύ παραπάνω καιρό. Για την ώρα πάντως το «Glass Onion: A Knives Out Mystery», το οποίο έχει και αρκετό άρωμα Ελλάδας, θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.