Buzz

Reality Show η οικογένεια του Κλιντ Ιστγουντ;

στα 10

«The Eastwoods» όπως λέμε... «The Kardashians»; Κι όμως συμβαίνει. Οταν του έγινε η πρόταση μπορεί να είχε πάθει ένα μικρό, προσωρινό εγκεφαλικό, αλλά ο «Βρώμικος Χάρι» αντί να απαντήσει με το μάγκνουμ του... συμφώνησε να γίνει η καθημερινότητα της οικογένειάς του reality show!

Reality Show η οικογένεια του Κλιντ Ιστγουντ;
Οταν μεγαλώσω θέλω να γίνω η Κιμ Καρντάσιαν μπαμπά

Ακόμα μας φαίνεται απίστευτο, αλλά από ό,τι διαβάζουμε οι υπογραφές με το «E! network» έχουν ήδη μπει. Σε λίγες μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα, και το ίδιο το σόου θα βγει στον αέρα σε δύο μήνες.

Η ιδέα των παραγωγών (Οι Μπάνιμ & Μάρεϊ είναι το δίδυμο που πρωτοξεκίνησαν τα reality show με το «The Real World» στο ΜΤV και τώρα τους «Kardashians» στο E!) ήταν να «ερευνήσουν μ' ένα τέτοιο σόου πώς είναι να μεγαλώνεις σε μία οικογένεια ενός "αυτοκράτορα" του Χόλιγουντ...» Οι κάμερές τους λοιπόν θα ακολουθούν την καθημερινότητα της γυναίκας του Ντέινα, της κόρης τους Μόργκαν και της 18χρονης κόρης του Ιστγουντ από τον προηγούμενο γάμο του, Φρανσέσκα. Η τελευταία τους δίνει και περισσότερο υλικό, καθώς προσπαθεί να γίνει ηθοποιός.

Μήπως πίσω από κάθε σπουδαίο άντρα υπάρχει μία (και σ' αυτή την περίπτωση τρεις) παραμελημένες γυναίκες που διεκδικούν το κομμάτι της διασημότητας που πιστεύουν ότι τους αναλογεί;

Μόνο έτσι εξηγείται αυτή η παράφωνη επιλογή οικογένειας ενός ανθρώπου, που όχι απλά δε θα επέτρεπε σε συνεργείο τηλεοπτικού σκουπιδιού να πατήσει στο γρασίδι του, αλλά ...θα έπαιρνε και την καραμπίνα του (όπως εύστοχα έγραψε η Guardian)!

Στο συμβόλαιο αναγράφεται ότι ο ίδιος ο 81χρονος Ιστγουντ δε θα παρακολουθείται στενά από το συνεργείο, αλλά συμφώνησε όμως να κάνει κάποιες «εμφανίσεις».

Τα ύστερα του κόσμου...