Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσά Βατόμουρα 2021: Οι νικητές των χειρότερων ταινιών της χρονιάς

στα 10

Το «Absolute Proof» αναδείχθηκε η χειρότερη ταινία της χρονιάς και το 2020 πήρε το τιμητικό βραβείο για την Χειρότερη Χρονιά στην Ιστορία.

Χρυσά Βατόμουρα 2021: Οι νικητές των χειρότερων ταινιών της χρονιάς

Οπως κάθε χρόνιά, έτσι και φέτος, λίγες ώρες πριν την τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, τα Χρυσά Βατόμουρα γιορτάζουν τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς. Το κινηματογραφικό ντεμπούτο της Sia «Music», το οποίο σόκαρε αρκετούς με τις δυο υποψηφιότητές του στις Χρυσές Σφαίρες, μπορεί να μην κέρδισε το Χρυσό Βατόμουρο Χειρότερης Ταινίας, αυτό πήγε στο «Absolute Proof», αλλά αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής (ή χαμένος - όπως το πάρει κανείς) της βραδιάς κερδίζοντας τρία Βατόμουρα, Α’ Γυναικείου, Β’ Γυναικείου και Σκηνοθεσίας.

Από την άλλη η Γκλεν Κλόουζ, η οποία ήταν υποψήφια και για Οσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου, έχασε το Χρυσό Βατόμουρο, αλλά το «Borat 2», μια ακόμα ταινία υποψήφια για Οσκαρ απέσπασε δυο Χρυσά Βατόμουρα, και τα δυο για τον Ρούντι Τζουλιάνι. Τέλος το «365 Μέρες» πήρε χειρότερο σενάριο (δίκαιο) και το «Dolittle» πήρε το βραβείο για το χειρότερο remake ή σίκουελ.


Oscars 2021 | Χρυσές Σφαίρες, σωματεία, λίστες, βραβεία, προγνωστικά. Διαβάστε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε στο δρόμο για τα Οσκαρ 2020, στην ειδική ενότητα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς


Borat giuliani scandal 607 2

Δείτε την λίστα με τους νικητές παρακάτω.

Χειρότερη Ταινία: Absolute Proof
Χειρότερος Α’ Ανδρικός Ρόλος: Μάικ Λίντελ (The “My Pillow” Guy) για το «Absolute Proof»
Χειρότερος Α’ Γυναικείος Ρόλος: Κέιτ Χάντσον για το «Music»
Χειρότερος Β’ Γυναικείος Ρόλος: Μάντι Ζίγκλερ για το «Music»
Χειρότερος Β’ Ανδρικός Ρόλος: Μάντι Ζίγκλερ για το «Music»Ρούντι Τζιουλιάνι ως ο εαυτός του για το «Borat, Subsequent Movie-Film»
Χειρότερο Ζευγάρι: Μαρία Μπακάλοβα & Ρούντι Τζουλιάνι (Ναι, ο πραγματικός Ρούντι Τζουλιάνι) για το «Borat Subsequent Movie-Film»
Χειρότερος Σκηνοθέτης: Sia για το «Music»
Χειρότερο Σενάριο: 365 Μέρες
Χειρότερο ριμέικ, σίκουελ ή rip-off: Dolittle (Remake)

Δείτε εδώ τις ανακοινώσεις των βραβείων.