Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσά Βατόμουρα 2018: To «Emoji, Η Ταινία» ανακηρύχθηκε ως η χειρότερη ταινία της χρονιάς

στα 10

Παραδοσιακά μια μέρα πριν τα Οσκαρ, τα Χρυσά Βατόμουρα βραβεύουν τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς και το μεγάλο poop emoji πάει στο «Emoji, Η Ταινία» η οποία γίνεται και το πρώτο animation που κερδίζει το μεγάλο βραβείο.

Χρυσά Βατόμουρα 2018: To «Emoji, Η Ταινία» ανακηρύχθηκε ως η χειρότερη ταινία της χρονιάς

Δόθηκαν σήμερα, με όλη την επισημότητα που τους αρμόζει, τα Χρυσά Βατόμουρα, γιορτάζοντας παραδοσιακά τις χειρότερες ταινίες που κυκλοφόρησαν φέτος, μια μέρα πριν την μεγάλη τελετή των Οσκαρ.

Ως χειρότερη ταινία φέτος ανακηρύχθηκε το «Emoji, Η Ταινία» - η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων στα 38 χρόνια του θεσμού η οποία κερδίζει το μεγάλο βραβείο. Μαζί με αυτό, η ταινία κατάφερε να αποσπάσει και άλλα τρία βραβεία, αυτά της Χειρότερης Σκηνοθεσίας για τον Τόνι Λεοντίς, Χειρότερο Κινηματογραφικό Ζευγάρι, και Χειρότερο Σενάριο.

Διαβάστε ακόμα: Οταν ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδιζε Χρυσό Βατόμουρο - παίζοντας τον εαυτό του!

The Mummy 607

Από την άλλη ο Τομ Κρουζ κέρδισε το πρώτο σόλο του βραβείο στα Χρυσά Βατόμουρα, στην κατηγορία Χειρότερος Α’ Ανδρικός Ρόλος στην ταινία «Η Μούμια». Την προηγούμενη φορά που είχε ξανακερδίσει ήταν μαζί με τον Μπραντ Πιτ ως το Χειρότερο Κινηματογραφικό Ζευγάρι για το «Συνέντευξη με Εναν Βρικόλακα». Ο Τάιλερ Πέρι κέρδισε το Χειρότερο Α’ Γυναικείο Ρόλο στην ταινία «Boo 2!: A Madea Halloween», η οποία ήταν και η 10η συνολικά υποψηφιότητά του για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Η ταινία «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» κέρδισε δυο βατόμουρα, αυτό για τον Β’ Γυναικείο Ρόλο της Κιμ Μπάσινγκερ και του Χειρότερου Σίκουελ. Οι «Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης» παρά τις εννιά υποψηφιότητες τους, δεν πήραν κανένα βραβείο. Με άδεια χέρια όμως έφυγε και η ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι «μητέρα!» παρά τις τρεις υποψηφιότητές της, ανάμεσα σε αυτές και της Χειρότερης Σκηνοθεσίας.

Το Flix καταγράφει στην ειδική ενότητα «Οσκαρ 2018» την οσκαρική κούρσα με όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις βραβεύσεις των επαγγελματικών σωματείων, τις τελευταίες προβλέψεις και τα trivia που θα οδηγήσουν στην 90ή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ

kim bassinger fify shades darker razzies 607

Διαβάστε παρακάτω την λίστα με τους «χαμένους»:

Χειρότερη Ταινία: «The Emoji Movie»
Χειρότερος A' Γυναικείος Ρόλος: Τάιλερ Πέρι στο «Boo 2!: A Madea Halloween»
Χειρότερος Α' Ανδρικός Ρόλος: Τομ Κρουζ στη «Μούμια»
Χειρότερος Β' Ανδρικός Ρόλος: Μελ Γκίμπσον στο «Ξαναγύρισε ο Μπαμπάς»
Χειρότερος Β' Γυναικείος Ρόλος: Κιμ Μπάσινγκερ στο «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι»
Χειρότερο Κινηματογραφικό «Ζευγάρι»: Οποιαδήποτε δύο απεχθή Emojis στο «The Emoji Movie»
Χειρότερο Ριμέικ, Σίκουελ ή Αντιγραφή: «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι»
Χειρότερος Σκηνοθέτης: Τόνι Λεονίδις για το «The Emoji Movie»
Χειρότερο Σενάριο: «The Emoji Movie»

Δείτε εδώ ένα βίντεο με την ανακοίνωση των νικητών.


Και εδώ το πιο πρωτότυπο «In memoriam» της χρονιάς, με τα Χρυσά Βατόμουρα να αποχαιρετούν τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, τον Γούντι Αλεν, τον Μπρετ Ράτνερ, τον Λούις Σι Κέι και όλους τους ισχυρούς του Χόλιγουντ που ξεσκεπάστηκαν από την αποκάλυψη των σκανδάλων σεξουαλικής κακοποίησης στη βιομηχανία:


Το Flix καταγράφει στην ειδική ενότητα «Οσκαρ 2018» την οσκαρική κούρσα με όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις βραβεύσεις των επαγγελματικών σωματείων, τις τελευταίες προβλέψεις και τα trivia που θα οδηγήσουν στην 90ή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ