Buzz

Ο Κουέντιν Ταραντίνο δεν θα κάνει τελικά το «The Movie Critic»

στα 10

Δυστυχώς όσοι περιμένατε να δείτε σύντομα τη δέκατη και, όπως φημολογούταν, τελευταία ταινία του Ταραντίνο σας έχουμα κάποια άσχημα νέα.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο δεν θα κάνει τελικά το «The Movie Critic»

Να κι ένα δυσάρεστο νέο για σήμερα. Ο Κουέντιν Ταραντίνο αποφάσισε να ακυρώσει τη δέκατη ταινία του με τίτλο «The Movie Critic» και να μην είναι πια η τελευταία του ταινία. Αλλαξε γνώμη και δεν θα την κάνει, αλλά με ποια θα αντικαταστήσει την υποτιθέμενη δέκατη και τελευταία ταινία του παραμένει ασαφές.

Σύμφωνα με το Deadline, οι φήμες ήταν αληθινές ότι ο Μπραντ Πιτ επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει, και προφανώς, πολλοί από τους προηγούμενους ηθοποιούς με τους οποίους είχε συνεργαστεί παλιότερα ο Ταραντίνο θα είχαν ρόλους στην ταινία.

Οι λόγοι για την ακύρωση της ταινίας του είναι άγνωστοι, αλλά ο Ταραντίνο είχε πρόσφατα ξαναγράψει το σενάριο, γεγονός που καθυστέρησε την έναρξη της παραγωγής. Αυτή η καθυστέρηση ίσως σήμαινε ότι ορισμένοι ηθοποιοί που ήθελε να μην ήταν διαθέσιμοι ή, αν όντως η επόμενη ταινία του θα ήταν η τελευταία του, ίσως το «The Movie Critic» να μην ήταν το κύκνειο άσμα που είχε οραματιστεί.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κουέντιν Ταραντίνο δεν ήθελε να τελειώσει την καριέρα στο σινεμά με μια ταινία «Star Trek»

tarantino

Πάντως η ταινία θα μιλούσε για έναν κριτικό κινηματογράφου την δεκαετία του ’70 στο Λος Αντζελες που δούλευε σε ένα πορνοπεριοδικό, το οποίο διάβαζε ο Ταραντίνο στην εφηβεία του δουλεύοντας ως ανεφοδιαστής μηχανημάτων αυτόματης πώλησης, και θα διαδραματίζεται το 1977 στη Νότια Καλιφόρνια με μια ανάπτυξη του κεντρικού χαρακτήρα παρόμοια με εκείνη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο ως Τράβις Μπικλ στον «Ταξιτζή» του Μάρτιν Σκορσέζε.

«Ο κριτικός αυτός ήταν πολύ, πολύ αστείος. Ηταν πολύ αγενής, ξέρεις. Εβριζε και χρησιμοποίησε φυλετικές προσβολές. Εγραφε λες και ήταν 55 χρονών αλλά στην πραγματικότητα ήταν 30-35 χρονών. Πέθανε λίγο πριν πατήσει τα 40 του χρόνια. Δεν ήταν ξεκάθαρο από τι, αλλά τώρα έχω κάνει περισσότερη έρευνα και νομίζω ότι ήταν επιπλοκές λόγω αλκοολισμού», είχε δηλώσει παλιότερα.

Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό του για τη δέκατη και τελευταία του ταινία, αλλά και αν ποτέ αναφερθεί στους λόγους που αποφάσισε να μην ασχοληθεί τελικά με αυτή.