Buzz

Θέλετε να κόψετε το τσιγάρο. Κάντε ό,τι έκανε ο Κόλιν Φάρελ!

στα 10

Διαλέξτε μια σημαντική μέρα της ζωής σας. Καπνίστε όσο μπορείτε περισσότερο και στο τέλος της γράψτε ένα γράμμα χωρισμού σας από τη νικοτίνη. Ο Κόλιν Φάρελ επιμένει πως αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να απαλλαγείτε για πάντα από το τσιγάρο!

Θέλετε να κόψετε το τσιγάρο. Κάντε ό,τι έκανε ο Κόλιν Φάρελ!

Μια ημέρα πριν τα 34α γενέθλια του, ο Κόλιν Φάρελ κάθισε σπίτι του, κάπνισε «συνειδητοποιημένα» τα τελευταία του τσιγάρα και μετά έγραψε ένα γράμμα χωρισμού στη νικοτίνη ξεκινώντας κάπως έτσι: «Θυμάμαι την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε και όλα αυτά που περάσαμε μαζί. Τις φορές που σε χρειάστηκα και με βοήθησες να ξεπεράσω τα προβλήματα μου...»

Μπορεί να μοιάζει αστείο, αλλά λειτούργησε, τουλάχιστον για τον Κόλιν Φάρελ, ο οποίος είχε προσπαθήσει ξανά (με ανορθόδοξους τρόπους) να κόψει την κακιά συνήθεια. Στα γυρίσματα του «Miami Vice» το 2005 φήμες θέλουν τον Φάρελ να φοράει ένα χειροποίητο κοστούμι με ενσωματωμένα patches νικοτίνης. Γεγονός που ο ίδιος διαψεύδει λέγοντας: «Θα μπορούσα να είχα πάθει δηλητηρίαση από την υπερβολική δόση. Φαντάζεστε τα δημοσιεύματα. "Χάσαμε τον Φάρελ", "Θάνατος από νικοτίνη"...