Buzz

«Putting the F-U in Kung Fu». Το «The Man with the Iron Fists», υπόσχεται αιματηρό, hardcore fu(n)!

στα 10

Οταν η πρώτη εικόνα που επιλέγεις να δείξεις από την ταινία σου, περιλαμβάνει ένα μάτι που εκτοξεύεται από την κόγχη του, καλύτερα να έχεις ένα εξίσου θεαματικό τρέιλερ που θα την ακολουθήσει. To «The Man with the Iron Fists» του RZA το έχει με το παραπάνω!

«Putting the F-U in Kung Fu». Το  «The Man with the Iron Fists», υπόσχεται αιματηρό, hardcore fu(n)!

Εχοναντας τις ευλογίες του κολλητού του Κουέντιν Ταραντίνο, τον Ιλάι Ροθ συνεργάτη στο σενάριο και την Λούσι Λιου και τον Ράσελ Κρόου σε βασικούς ρόλους, ο ηθοποιός και ράπερ RZA κάνει ένα μάλλον εκρηκτικό σκηνοθετικό ντεμπούτο με το «The Man with the Iron Fists» που μοιάζει με ότι πιο θεαματικό και απολαυστικό μπορεί να περιμένει κανείς από μια ταινία εποχής γεμάτη πολεμικές τέχνες.

Το πρώτο τρέιλερ είναι γεμάτο θεαματική, ποπ βία, εικόνες που απαιτούν pause και ατάκες που κολλάνε στο αυτί. Οσο για τον ίδιο τον RZA μοιάζει όσο kick ass χρειάζεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο προσθέτοντας μια ακόμη ιδιότητα στην πλούσια καριέρα του, που ξεκίνησε από τους Wu-Tang Clan και που στην πορεία τον οδήγησε σε μερικούς μάλλον ανέλπιστους δρόμους.

Πιθανότατα δεν θα περιμένατε από έναν άνθρωπο που είναι τόσο καλός στο σκάκι όσο ο RZA να ρίχνει τόσο χορταστικό ξύλο. Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε!