Φεστιβάλ / Βραβεία

Πρώτη γεύση από το «Texas Killing Fields»: more please!

στα 10

Λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του «Texas Killing Fields» στο Φεστιβάλ Βενετίας, κυκλοφορούν υλικά από την ταινία της Εϊμι Κάνααν Μαν.

Flix Team
Πρώτη γεύση από το «Texas Killing Fields»: more please!

Οχι ότι θα το σκεφτόμαστε αν δεν το ξέραμε, αλλά βλέποντας σκηνές από την ταινία «Texas Killing Fields» της Εϊμι Κάνααν Μαν, αισθάνεται κανείς ότι συνδυάζει τη γυναικεία διορατικότητά της με τη στιβαρότητα του αντρικού σινεμά του πατέρα της, Μάικλ Μαν – μια ισορροπία που μπορεί να αποδειχθεί ιδανική!

Το τρέιλερ της ταινίας (δείτε στο video παρακάτω) ήρθαν να συμπληρώσουν τέσσερα κλιπς που ανεβάζουν αμέσως τις μετοχές του «Texas Killing Fields»: όχι τόσο σκηνές που εξηγούν την πλοκή, αλλά περισσότερο πλάνα που αποδίδουν την ατμόσφαιρα, μιλούν για νυχτερινή μελαγχολία, ερωτική ένταση, εξωτερικευμένη και υπόγεια βία, πνιγμένα συναισθήματα, ματαιότητα και απόγνωση.

Βασισμένη σε πραγματική ιστορία, η ταινία καταπιάνεται με μια σειρά από φόνους σε μια κωμόπολη του Τέξας: από το 1971, 21 γυναίκες δολοφονήθηκαν ή εξαφανίστηκαν, χωρίς η αστυνομία να έχει βρει ποτέ την εξήγηση ή τους υπεύθυνους. Με πρωταγωνιστές τον Σαμ Γουόρδινγκτον, τον Τζέφρι Ντιν Μόργκαν και την Τζέσικα Τσαστέιν, η Μαν σίγουρα κερδίζει και σε δημοσιότητα, αλλά και σε αποτέλεσμα όπως φαίνεται από τη χημεία μεταξύ των ηθοποιών της.

«Στόχος μου ήταν να σκιαγραφήσω αυτούς τους ανθρώπους, την πόλη και τις συνθήκες ζωής τους με τη μεγαλύτερη δυνατόν αυθεντικότητα. Θεώρησα ότι ο σωστός τρόπος για να το πετύχω αυτό ήταν να βυθιστώ στους αληθινούς ανθρώπους, την αληθινή πόλη και τις πραγματικές τοποθεσίες,» δήλωσε η Εϊμι Κάνααν Μαν σε συνέντευξή της στο IndieWire.

Κοντός ψαλμός αληλούια, μια και η πρεμιέρα της ταινίας στη Βενετία είναι σε λίγες μέρες, αλλά εν τω μεταξύ απολαύστε ατμόσφαιρα:

Texas Killing Fields Clip 1

Texas Killing Fields Clip 2

Texas Killing Fields Clip 3

Texas Killing Fields Clip 4