Buzz

Πρώτη εικόνα από το «Savages» του Ολιβερ Στόουν

στα 10

Ναρκωτικά, Μπλέικ Λάιβλι, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, ο Τζον και η Ούμα, η Σάλμα και το καρτέλ. Κάτι καλό μυρίζει εδώ πέρα!

Πρώτη εικόνα από το «Savages» του Ολιβερ Στόουν

Η ταινία διασκευάζει το μυθιστόρημα «Savages» που έγραψε το 2010 ο Ντον Γουίνσλοου και ήρωές της είναι δυο φίλοι, ο Μπεν και ο Τσον και η κοινή τους κοπέλα, η Ο, οι οποίοι χτίζουν μια πετυχημένη μπίζνα στο Μεξικό, αλλά βρίσκονται απειλούμενοι από την αφεντικίνα του τοπικού καρτέλ.

Πρωταγωνιστές είναι ο Τέιλορ Κιτς του «Wolverine», ο Ααρον Τζόνσον του «Kick Ass» και η Μπλέικ Λάιβλι, γνωστότερη ως Σερίνα του «Gossip Girl», αλλά και ερωτικό ενδιαφέρον του Ράιαν Ρέινολντς στο «Green Lantern». Συνεργάτης τους στην επιχείρηση θα είναι ο Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ, ο Δρ. Νορμ Σπέλμαν του «Avatar».

Οι δεύτεροι ρόλοι είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντες, μια και την Κυρία του Καρτέλ υποδύεται η Σάλμα Χάγιεκ, το τρομακτικό της πρωτοπαλίκαρο ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο, τον διεφθαρμένο εκπρόσωπο του νόμου ο Τζον Τραβόλτα, τη μητέρα της Μπλέικ Λάιβλι η Ούμα Θέρμαν (εκπληρώνοντας αρκετές ανδρικές φαντασιώσεις), ενώ ο Εμίλ Χερς του «Into the Wild» υποδύεται τον Εστέμπαν.

Το «Savages» θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 28 Σεπτεμβρίου, με σοβαρή πιθανότητα να έχει όλες τις αρετές που διακρίνουν τον Ολιβερ Στόουν όταν μιλά για πράγματα που ξέρει καλά!