Buzz

Πρώτη αφίσα και φωτογραφίες από το «The Ides of March» του Τζορτζ Κλούνεϊ

στα 10

Είχαμε πάρει μόνο κλεφτές ματιές – σήμερα εμφανίστηκαν η πρώτη αφίσα κι επιπλέον φωτογραφίες του «Τhe Ides of March», του Τζορτζ Κλούνεϊ, που θ’ αποτελέσει την επίσημη πρεμιέρα του Φεστιβάλ Βενετίας.

Πρώτη αφίσα και φωτογραφίες από το «The Ides of March» του Τζορτζ Κλούνεϊ

Με το Φεστιβάλ Βενετίας ν’ απέχει μόλις ένα μήνα και τη σημερινή ανακοίνωση μέρους του προγράμματος του Φεστιβάλ του Τορόντο που την περιλαμβάνει, η νέα ταινία του Τζορτζ Κλούνεϊ, το «The Ides of March», εμφανίστηκε με αφίσα και αρκετές φωτογραφίες, που περιλαμβάνουν και τους πρωταγωνιστικούς, αλλά και τους δεύτερους ρόλους.

Η ταινία καταπιάνεται με τα παρασκήνια μιας προεκλογικής εκστρατείας για το αμερικανικό Προεδρικό αξίωμα, παρακολουθώντας τον ιδεαλιστή βοηθό Ράιαν Γκόσλινγκ, καθώς παρασύρεται στη διαφθορά από τον αμοραλιστή υποψήφιο για τον οποίο δουλεύει, και τον οποίο υποδύεται, φυσικά, ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Γύρω από το πρωταγωνιστικό δίδυμο συγκεντρώνονται ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Τζέφρι Ράιτ, Τζένιφερ Ιλ, Μαρίζα Τομέι και Εβαν Ρέιτσελ Γουντ.

Η ταινία θα είναι το επίσημο άνοιγμα του Φεστιβάλ Βενετίας, θα προβληθεί στο Φεστιβάλ του Τορόντο, θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Οκτώβριο και εκεί κοντά και στην Ελλάδα από την AudioVisual.