Buzz

Πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία του Κριστιάν Μουντζίου

στα 10

Ονομάζεται «Beyond the Hills», έχει σχεδόν ολοκληρώσει τα γυρίσματα της και οι πρώτες εικόνες δείχνουν υποβλητικές.

Πρώτες φωτογραφίες από τη νέα ταινία του Κριστιάν Μουντζίου

Βασισμένη σε μια αληθινή, τραγική ιστορία, η πρώτη προσωπική ταινία του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Ρουμάνου σκηνοθέτη μετά το «4 Μήνες, 3 Εβδομάδες, 2 Μέρες», μοιάζει πολύ πιθανό να βρεθεί ξανά στο διαγωνιστικό των Καννών.

Εκτός από τις πρώτες φωτογραφίες, αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της υπόθεσης:Σε ένα απομονωμένο ορθόδοξο μοναστήρι στην Ρουμανία, η Αλίνα συναντά ξανά την Βοϊτσίτα, μετά από τρία χρόνια στη Γερμανία. Οι δυο κοπέλες γνωρίζονται από μικρά κορίτσια, έχοντας μεγαλώσει στο ίδιο ορφανοτροφείο, στηρίζει και αγαπά η μία την άλλη. Η Αλίνα ζητά από την Βοϊτσίτα να αφήσει τη μονή και να φύγει μαζί της στη Γερμανία, αλλά εκείνη αρνείται, έχοντας βρει καταφύγιο στην πίστη και μια νέα οικογένεια δίπλα στις μοναχές και τον ιερέα του μοναστηριού. Η Αλίνα δεν μπορεί να κατανοήσει την απόφαση της φίλης της και όντας ήδη σε εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση καταρρέει.

Μετά από μια σύντομη παραμονή στο νοσοκομείο, η Αλίνα επιστρέφει στο μοναστήρι, αλλά βρίσκεται πια εκτός ελέγχου. Απόλυτα κτητική απέναντι στην Βοϊτσίτα, προκαλεί προβλήματα στις μοναχές. Στην διάρκεια μιας νέας νευρικής κρίσης, μπαίνει γυμνή στην εκκλησία του μοναστηριού έχοντας περάσει τα όρια της τρέλας. Ο ιερέας του μοναστηριού, αποφασίζει να δοκιμάσει έναν εξορκισμό. Στην παγωμένη εκκλησία της μονής, η Αλίνα δένεται σε μια ξύλινη σανίδα, νηστική και δίχως νερό, όσο οι μοναχές και ο ιερέας προσεύχονται για τη σωτηρία της. Αλλά είναι πολύ αργά. Την επόμενη μέρα, εξουθενωμένη, πεθαίνει. Στο νοσοκομείο, οι γιατροί προσέχουν τα σημάδια της κακομεταχείρισης στο σώμα της. Οι γιατροί καλούν την αστυνομία και μια έρευνα για τα αίτια του θανάτου της ξεκινά.

Δείτε τις φωτογραφίες στο gallery και διαβάστε περισσότερα για την ταινία και την αληθινή ιστορία στην οποία βασίστηκε