Buzz

Πρώτες εικόνες από το «Haywire» του Στίβεν Σόντερμπεργκ

στα 10

Με τρία ακόμη σχέδια εν όψει να επιβεβαιώνουν τον τίτλο του πιο παραγωγικού σκηνοθέτη των ημερών μας, ο Στίβεν Σόντερμπεργκ μας δίνει μια πρώτη εικόνα από το «Haywire», την ταινία δράσης που θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 20 Ιανουαρίου του 2012.

Πρώτες εικόνες από το «Haywire» του Στίβεν Σόντερμπεργκ
Η Τζίνα Καράνο έχει νεύρα!

Με αρχικό τίτλο «Knockout», το «Haywire» ανακοινώθηκε το 2009 και είχε προγραμματιστεί από την Lionsgate για να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2011. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε για το καλοκαίρι και τελικά «κλείδωσε» για τις 20 Ιανουαρίου του 2012, τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του «Contagion» που αυτή τη στιγμή είναι προγραμματισμένο για τις 9 Σεπτεμβρίου του 2011.

Γυρισμένο εξ ολοκλήρου στην Ιρλανδία, το «Haywire» αφηγείται την ιστορία της μυστικής πράκτορα Μαλόρι Κέιν, η οποία θα αναγκαστεί να στραφεί εναντίον της ίδιας της της ομάδας προκειμένου να προστατέψει την οικογένεια της. Η Τζίνα Καράνο, πρωταθλήτρια των πολεμικών τεχνών, κρατάει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ στην ταινία παίζουν ακόμη οι Τσάνινγκ Τέιτουμ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Μάικλ Φασμπέντερ, Αντόνιο Μπαντέρας, Μπιλ Πάξτον και Μάικλ Ντάγκλας.

Η πρώτη φωτογραφία από την ταινία απεικονίζει την Καράνο να πυροβολεί μετά μανίας, ανοίγοντας την όρεξη για ένα καταιγιστικό φιλμ δράσης με τη σφραγίδα του Σόντερμπεργκ, ο οποίος δήλωσε πως θα τελείωσει την καριέρα του μόλις ολοκληρώσει τα «The Man from U.N.C.L.E.» με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Κλούνεϊ και το «Liberace» με τον Μάικλ Ντάγκλας και τον Ματ Ντέιμον.

Ενδιάμεσα, για να μην βαλτώσει (!), ξεκινάει τον Σεπτέμβριο τα γυρίσματα του «Magic Mike», της ταινίας για τους στρίπερ με πρωταγωνιστή τον Τσάνινγκ Τέιτουμ.