Buzz

Πρώτα πλάνα από το «Django Unchained»

στα 10

Περισσότερο αστείο παρά βίαιο, το preview του trailer - ναι, εκεί έχουμε φτάσει - του «Django Unchained» κυκλοφορεί ελεύθερο!

Πρώτα πλάνα από το «Django Unchained»

Μπορεί το «Django Unchained» του Κουέντιν Ταραντίνο να προορίζεται για έξοδο τα Χριστούγεννα, αλλά το πρώτο τρέιλερ της ταινίας βρίσκεται επί των θυρών, ή μάλλον επί των κοπιών του «Prometheus», όπου πρόκειται να προβάλλεται από σήμερα στην Αμερική.

Πριν τα αποκαλυπτήριά του, το Entertainment Tonight έδειξε σε αποκλειστικότητα ένα preview του τρέιλερ, διάρκειας 30 δευτερολέπτων - περιμένετέ το ολόκληρο πολύ σύντομα. Το preview παρουσιάζει έναν έναν τους κεντρικούς χαρακτήρες της ταινίας - τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ως πλούσιο ιδικτήτη φυτείας και των σκλάβων της, τον Κριστόφ Βαλτς ως κυνηγό επικηρυγμένων και τον Τζέιμι Φοξ (με ακαταμάχητο άφρο), ως προσφάτως απελεύθερο. Η πρώτη αίσθηση είναι αυτή του παιχνιδιάρικου χιούμορ, αν και ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει προειδοποιήσει ότι αυτή θα είναι η πιο βίαιη ταινία του ως τώρα κι αυτό λέει κάτι!

Θυμίζουμε την υπόθεση της ταινίας για όσους δεν την έχουν ήδη απομνημονεύσει:

Δύο χρόνια πριν τον εμφύλιο ανάμεσα στους Βόρειους και τους Νότιους, στον Αμερικάνικο Νότο, ο Ντζάνγκο, ένας σκλάβος, εκπαιδεύεται σαν κυνηγός επικηρυγμένων από τον γερμανικής καταγωγής Δόκτορα Κινγκ Σουλτς, ο οποίος δηλώνει δημόσια τον αποτροπιασμό του για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ο Νότος στους μαύρους. Ο Ντζάνγκο θα βοηθήσει τον Κινγκ Σουλτς να βρει τους «δολοφονικούς» αδερφούς Μπριτλ, ενώ σε αντάλλαγμα θα του ζητήσει να βρουν και να ελευθερώσουν τη σύζυγό του, Μπρουμχίλντα, η οποία βρίσκεται σε καθεστώς δουλείας. Θα τη βρουν στην υπηρεσία του σατανικού Κάλβιν Κάντι, ενός γαιοκτήμονα στο Μισισίπι, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης του Cleopatra Club, όπου γυναίκες σκλάβες κακοποιούνται σεξουαλικά και άντρες σκλάβοι σκοτώνονται σε αγώνες θανάτου.

Δείτε το preview του τρέιλερ παρακάτω. Εν τω μεταξύ, διαβάστε όσα χρειάζεται να ξέρετε για το «Django Unchained» εδώ.