Buzz

Πρόστιμο για την αφίσα της «Περίπτωσης Λάρι Κράουν» στην Ισπανία!

στα 10

Πρόστιμο επιβλήθηκε στους δημιουργούς της «Περίπτωσης Λάρι Κράουν» στην Ισπανία για την αφίσα της ταινίας που απεικονίζει την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Τομ Χανκς να οδηγούν ένα μηχανάκι χωρίς να φορούν κράνος. Κοινώς, η νομιμότητα δεν έχει Χόλιγουντ ευαισθησίες!

Πρόστιμο για την αφίσα της «Περίπτωσης Λάρι Κράουν» στην Ισπανία!

Σύμφωνα με τις αρχές της Ισπανίας, η είκονα των «απρόσεχτων» Χανκς και Ρόμπερτς παραβιάζει τους νόμους της χώρας που απαγορεύουν οποιαδήποτε διαφήμιση, έντυπη, ραδιοφωνική ή τηλεοπτική η οποία προωθεί την υπερβολική ταχύτητα, την απρόσεχτη οδήγηση και επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά.

Το αποτέλεσμα ήταν να επιβληθεί πρόστιμο 25.000 ευρώ στην εταιρεία παραγωγής του φιλμ,Tripictures, η οποία στην αρχή εξέλαβε το πρόστιμο ως ένα «αστείο», έχοντας ωστόσο τώρα να αντιμετωπίσει την δικαστική του διαπραγμάτευση υπό το βάρος της καλλιτεχνικής και εμπορικής αποτυχίας της ταινίας διεθνώς.

H ειρωνία, ωστόσο, θέλει τόσο τον Τομ Χανκς όσο και τη Τζούλια Ρόμπερτς να έχουν αναγκαστεί σε σχεδόν ολόκληρο το φιλμ να φορούν κράνος (δείτε τις φωτογραφίες στο gallery), γεγονός που όσο να πεις δεν είναι και το πλέον κολακευτικό αξεσουάρ για έναν σταρ του Χόλιγουντ.

Διαβάστε εδώ και την μη κολακευτική άποψη του Flix για την ταινία