Buzz

«Prometheus»: Περισσότερες φωτογραφίες!

στα 10

Καθώς η αγωνία κορυφώνεται για την απόλυτη ταινία του καλοκαιριού (μπορεί και της χρονιάς!) ο Ρίντλεϊ Σκοτ συνεχίζει να μας ρίχνει ψίχουλα μέσω του marketing. Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από το «Prometheus»!

«Prometheus»: Περισσότερες φωτογραφίες!

Εσείς ποια ταινία περιμένετε περισσότερο από κάθε άλλη φέτος το καλοκαίρι; Αν η απάντηση οδηγεί στο πολυαναμενόμενο prequel του «Alien» (ή τουλάχιστον κάτι παρόμοιο, εφόσον ο Σκοτ λέει ότι δεν είναι prequel ακριβώς...) «Prometheus», έχετε πάθει ό,τι κι εμείς: ρουφάτε κάθε ρανίδα πληροφορίας σαν sci fi junkies.

Σήμερα λοιπόν βρήκαμε μία σειρά νέων φωτογραφιών που δεν μας ξεναγούν τόσο στο πλήρωμα του «Προμηθέα», όσο στο σύμπαν του: φουτουριστικές μονάδες πλοήγησης, ο Μάικλ Φασμπέντερ ξανά ως ανδροειδές, σπηλιές που φωτίζονται από κόκκινες ακτίνες λέιζερ, τρισδιάστατα ολογράμματα, εικόνες από το έξω διάστημα. Στην κυριολεξία.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Δεν έχουμε ιδέα. Αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε για να μάθουμε. Χαζέψτε στο gallery την νέα σοδειά φωτογραφιών και ονειρευτείτε. Σε λίγο θα το κάνουμε και μπροστά από την μεγάλη οθόνη....

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Διαβάστε περισσότερα για το «Prometheus» και δείτε τα trailers που έχουν κυκλοφορήσει.