Buzz

«Project Five»: Τζένιφερ Ανιστον, Ντέμι Μουρ, Αλίσια Κιζ κι άλλα κορίτσια σε ποταμούς δακρύων!

στα 10

Η Τζένιφερ Ανιστον, η Ντέμι Μουρ, η Αλίσια Κιζ, η Πενέλοπι Σφίρις και η Πάτι Τζένκινς σκηνοθετούν τηλεταινία με θέμα τον καρκίνο και την αντιμετώπισή του. Ουφ!

«Project Five»: Τζένιφερ Ανιστον, Ντέμι Μουρ, Αλίσια Κιζ κι άλλα κορίτσια σε ποταμούς δακρύων!
Promotional φωτογραφία με χαρές και πανηγύρια για να μην τρομάζουμε...

Εάν δεν επρόκειτο γι’αυτό το θέμα, το αμερικανικό κανάλι Lifetime δε θα μπορούσε να συγκεντρώσει τόσα μαγικά γυναικεία ονόματα κάτω από έναν τίτλο. Και, ομολογουμένως, αν δε συγκεντρώνονταν τόσες γυναίκες, η τηλεταινία μπορεί να μην ήταν τόσο, μα τόσο ψυχαναγκαστικά δακρύβρεχτη.

«Five» είναι ο τίτλος και η ταινία παρακολουθεί πέντε ανεξάρτητες ιστορίες ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο, ο καθένας με τον τρόπο του. Οι ενότητες ορίζονται από το όνομα της εκάστοτε ηρωίδας. Σκηνοθετούν η Τζένιφερ Ανιστον, η Ντέμι Μουρ, η Αλίσια Κιζ, η Πενέλοπι Σφίρις και η Πάτι Τζένκινς (του «Monster» με τη Σαρλίζ Θερόν).

Συνδετικός κρίκος των ιστοριών είναι η ογκολόγος που υποδύεται η Τζιν Τρίπλχορν και γύρω της πρωταγωνιστούν οι Πατρίσια Κλάρκσον, Ροζάριο Ντόσον, Τζος Χόλογουεϊ, Τζίνιφερ Γκούντγουιν, Λίντσι Φονσέκα, Τόνι Σαλούμπ και Τζέφρι Τάμπορ.

Η Τζένιφερ Ανιστον, βέβαια, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Glamour, είπε ότι «ανταποκριθήκαμε στην πρόκληση του να δημιουργήσουμε μικρές ιστορίες που θα ανατρέψουν την ιδέα του κοινού για το θέμα. Θελήσαμε να ισορροπήσουμε το δράμα με χιούμορ και αυθάδεια γιατί αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν που βοήθησαν τους δικούς μας φίλους όταν χρειάστηκε ν’ανταπεξέλθουν στη θεραπεία τους.»

Ωστόσο το trailer που μόλις κυκλοφόρησε το Lifetime δε δείχνει τίποτε άλλο παρά ένα εξαιρετικό καστ και απεριόριστο κλάμμα. Δείτε παρακάτω και κρίνετε. Η τηλεταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις 10 Οκτωβρίου.