Buzz

Αν είναι σινεμά στο σπίτι, ας είναι κάπως έτσι

στα 10

Οσο συνεχίζουμε να βλέπουμε σινεμά στο σπίτι, μπορούμε να το κάνουμε με τις καλύτερες συνθήκες.

Flix Team
Αν είναι σινεμά στο σπίτι, ας είναι κάπως έτσι

Η κοινωνική εμπειρία του σινεμά δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Οσο όμως οι αίθουσες είναι κλειστές και το σινεμά στο σπίτι είναι το αδιαμφισβήτητο κέντρο της οικιακής οπτικοακουστικής μας διασκέδασης, υπάρχει τρόπος να πλησιάσουμε ακόμη πιο πολύ στη μαγεία και το μέγεθος μιας κινηματογραφικής αίθουσας.

Δεν αποτελεί παράδοξο. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, εν μέσω της πανδημίας, οι άνθρωποι που είναι οι πιο φανατικοί της κινηματογραφικής αίθουσας είναι και αυτοί που βλέπουν περισσότερο σινεμά στο σπίτι τους και όσο δεν μπορούν να μοιραστούν με τους υπόλοιπους θεατές την κοινωνική διάσταση της εξόδου για σινεμά, μετατρέπουν το σπίτι τους σε μια μικρή κινηματογραφική αίθουσα, δίνοντας βάση στις συνθήκες που θα τους επιτρέψουν να επωφεληθούν από τη νέα τεχνολογία, την ανάπτυξη των πλατφορμών streaming που συμπληρώνουν την εμπειρία του σινεμά και τον χρόνο που μένουν σπίτι.

Ενας προτζέκτορας αρκεί για να δώσει διαστάσεις στην οικιακή διασκέδαση. Μόνο που πρέπει να είναι ο σωστός, να διαθέτει δηλαδή τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα δώσουν νόημα στη φράση «το μέγεθος μετράει», ειδικά σε μια εποχή που η υψηλή ευκρίνεια και η ποιότητα στην εικόνα είναι προϋπόθεση όλου του οπτικοακουστικού τομέα, από τις ανεξάρτητες παραγωγές μέχρι τα blockbusters του Χόλιγουντ, τις πρεστίζ τηλεοπτικές σειρές μέχρι τα video games.

Ο The Premiere της Samsung με 4Κ ανάλυση και τεχνολογία τριπλού λέιζερ καλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που οφείλουμε να προσέξουμε πριν την αγορά ενός προτζέκτορα. Διαβάστε αναλυτικά.

samsugn

Ανάλυση | Η ανάλυση αναφέρεται στον αριθμό των pixel στις οριζόντιες και κάθετες διαστάσεις της οθόνης που χρησιμοποιούμε. Οσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των pixels τόσο υψηλότερη είναι η ανάλυση και τόσο πιο έντονη και πιο λεπτομερής είναι η εικόνα. Οσο περισσότερα άτομα παρακολουθούν τον πίνακα που προβάλλει ένας προτζέκτορας, τόσο μεγαλύτερη θα χρειαστεί να είναι η εικόνα. Επίσης αν η προβολή του προτζέκτορα αφορά όγκο πληροφοριών ή κειμένων, η εικόνα πρέπει να είναι καθαρή, άρα χρειαζόμαστε και σε αυτήν την περίπτωση περισσότερα pixels. Ο The Premiere διαθέτει την ύψιστη ανάλυση 4K (3840 x 2160 pixels) που εξασφαλίζει τις πιο ευκρινείς εικόνες και την πλέον βελτιστοποιημένη χρωματική έκφραση σε μέγιστη οθόνη 130 ιντσών.

samsung premiere

Φωτεινότητα | Η όλη ιδέα ενός προτζέκτορα βασίζεται στη μετατροπή μιας μικρής εικόνας σε μια μεγαλύτερης ώστε οι θεατές να μπορούν να τη δουν. Αυτό απαιτεί μια συγκεκριμένη ποσότητα φωτός που ενεργοποιεί τους αισθητήρες στο ανθρώπινο μάτι. Αυτή η ποσότητα μεταβάλλεται ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης και τη συνολική ποσότητα φωτός στον περιβάλλοντα χώρο. Η φωτεινότητα μετράται σε ANSI Lumens. Ενας προτζέκτοράς που ξεπερνά τα 2000 Lumens επιτρέπει σε κάθε λεπτομέρεια να είναι ορατή, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και χωρίς ο χώρος να είναι απαραίτητα τελείως σκοτεινός. Me τον The Premiere θα έχετε φωτεινότητα 2800 lumen, τα δυναμικά, δηλαδή που χρειάζεστε για να απολαύσετε ό,τι και αν παρακολουθείτε, διακρίνοντας τις λεπτομέρειες ακόμη και στη μέση της ημέρας, ακόμη και χωρίς κουρτίνες.

samsung premiere

Απόσταση Προβολής (Throw Ratio) | To Throw Ratio αφορά το άνοιγμα των ακτίνων προβολής του προτζέκτορα. H απόσταση προβολής, καθορίζει πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η προβαλλόμενη εικόνα από μια δεδομένη απόσταση προβολής ή πόσο μακριά πρέπει να είναι ο προβολέας για να προβάλει ένα δεδομένο μέγεθος εικόνας. Οι προτζέκτορες χωρίζονται σε κανονικής προβολής (Standard Throw) και πολύ κοντινής προβολής (Ultra Short Throw). O The Premiere εξασφαλίζει εξαιρετικά κοντινή προβολή. Η τοποθέτηση του προβολέα σας είναι πλέον απλή, μπορεί να βρίσκεται πολύ κοντά στον τοίχο και να προσφέρει μια τεράστια οθόνη. Με τους ενσωματωμένους ειδικούς αισθητήρες, γνωρίζει πότε τα παιδιά πλησιάζουν, μειώνοντας αυτόματα τη φωτεινότητα για να προστατεύσει τα μάτια τους.

samsung premiere

Ηχος | Οι πιο εξελιγμένοι προτζέκτορες έχουν σχεδιαστεί για να προσομοιάζουν τον ήχο ενός κινηματογράφου, με ενσωματωμένα tweeters και woofers. Ο The Premiere διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία των 40 Watt/4.2ch για να μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτικό ήχο υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με τη συναρπαστική οπτική εμπειρία του The Premiere. Το Acoustic Beam του The Premiere απογειώνει την ποιότητα του ήχου χρησιμοποιώντας 22 ηχητικές οπές ώστε να αποδώσει έναν βαθύ, πλούσιο και διευρυμένο ήχο, δημιουργώντας μια απαράμιλλη ακουστική εμπειρία.

samsung premiere

Τεχνολογία | Η τεχνολογία προβολής για έναν προτζέκτορα κατέληξε μετά από δεκαετίες εξέλιξης στη μοναδική λύση του laser. Νέες τεχνολογίες υποστηρίζουν μέχρι και συστήματα τριπλού laser για ακόμη μεγαλύτερη ευκρίνεια στην εικόνα αλλά και αξιοπιστία και απλότητα στη χρήση. Ο The Premiere χρησιμοποιεί πηγή φωτός τριπλού λέιζερ για να προσφέρει θεαματική home cinema εμπειρία, που θα σας κάνει να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ιδιωτικό σινεμά. Θα έχετε εντυπωσιακή χρωματική ακρίβεια, εξαιρετικά ευρύ φάσμα χρωμάτων και πληθωρική φωτεινότητα στην οθόνη, με μέγιστο μέγεθος 130 ίντσες. Είναι επίσης πιστοποιημένος για αναπαραγωγή περιεχομένου HDR10+.

samsung premiere

Διαθέσιμες Είσοδοι (Input Ports) | Διαθέσιμες πόρτες εισόδου. Ο The Premiere καλύπτει κάθε πιθανή ανάγκη, καθώς διαθέτει input ports (μία ή και περισσότερες για την κάθε κατηγορία) για HDMI Connections, USB, Ethernet (LAN), Terrestrial / RF input, Digital Audio Out (Optical), Audio Return Channel Support (via HDMI port)

samsung premiere

Η ευκολία με την οποία η προβολή σας από έναν προτζέκτορα, όπως τον The Premiere της Samsung με 4Κ ανάλυση και τεχνολογία τριπλού λέιζερ, θα μεγενθύνει την εμπειρία της Smart TV σας έρχεται να ολοκληρώσει τις δυνατότητες μιας οικιακής διασκέδασης που θυμίζει την κινηματογραφική εμπειρία. Μέσω του Filmmaker Mode, τεχνολογίας που σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε την κάθε ταινία, όπως ακριβώς θα το επιθυμούσε ο σκηνοθέτης της, ο The Premiere δίνει άλλη διάσταση σε όσους αγαπούν το σινεμά, στους λάτρεις της τεχνολογίας, όλους όσους μένουν σπίτι και θέλουν να περάσουν καλά.

Sponsored by Samsung


Το Flix προτείνει 10 ταινίες που θα κάνουν τον προτζέκτορά σας να αναδείξει όλα τα χαρακτηριστικά εικόνας και ήχου.

Tenet 607

Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν

Τρομοκρατική επίθεση; Κάτι πολύ μεγαλύτερο. Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος; Κάτι πολύ χειρότερο. Αρμαγεδδώνας; Κάτι ακόμα πιο αμετάκλητο. Από τι ακριβώς πρέπει να σώσει «Ο Πρωταγωνιστής», μυστικός πράκτορας μιας υπόγειας κυβερνητικής οργάνωσης, τον κόσμο; Από κάτι που έρχεται... από το μέλλον. Από τα σχέδια του Αντρεϊ Σέιτορ – ενός ισχυρού Ρώσου μαφιόζου, που βλέποντας τη ζωή του να τελειώνει, πατάει το Τhe Εnd και στον πλανήτη. Εχοντας ανακαλύψει την τεχνολογία που του επιτρέπει να κινείται μπρος-πίσω στο χρόνο, ο Σέιτορ μπορεί να επιστρέφει όσες φορές χρειάζεται πίσω, να διορθώνει τα λάθη, να αλλάζει το παρελθόν, να εξοντώνει τους εχθρούς - ώστε να φέρει σε πέρας ανενόχλητος το μεταποκαλυπτικό του σχέδιο. Θα καταφέρει ο Πρωταγωνιστής να τον ακολουθήσει στο χωροχρόνο και να τον σταματήσει; Μπορεί να βασιστεί στον Νιλ, τον Βρετανό ομόλογό του πράκτορα που παρουσιάζεται ως μυστηριώδης σύμμαχος; Θα εμπιστευτεί την Κατ, την κακοποιημένη σύζυγο του Σέιτορ, που θέλει να βάλει τέλος στον βίαιο γάμο της, σώζοντας την ανθρωπότητα από το σίγουρο δικό της; «Tenet», όμως, σημαίνει «αρχή». Κι ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Και κανονικά. Την ίδια στιγμή. To φιλμ-αίνιγμα του Κρίστοφερ Νόλαν που απολαμβάνεις με τον ήχο και την εικόνα στη διαπασών. (COSMOTE Movies Club)

The Midnight Sky 607

Ο Ουρανός του Μεσονυκτίου (The Midnight Sky) του Τζορτζ Κλούνεϊ

Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Λίλι Μπρουκς-Ντάλτον του 2016, η ταινία εκτυλίσσεται στο μεταποκαλυπτικό 2049, όπου, για κάποιο λόγο, η Γη έχει καταστραφεί, είναι, πια, μη κατοικήσιμη και οι επιζώντες αποχωρούν από τον πλανήτη. Πίσω θα μείνει μόνο ένας, ο επιστήμονας Ογκουστίν Λόφτχαους, με τη μελαγχολική μορφή του Τζορτζ Κλούνεϊ, μάλλον επειδή έτσι κι αλλιώς πάσχει από μοιραία ασθένεια και υποβάλλει καθημερινά τον εαυτό του σε αιμοκάθαρση. Ο Ογκουστίν ζει σ' έναν ερευνητικό σταθμό όπου, ξαφνικά, θα εντοπίσει μία ακόμα ζωή: ένα σιωπηλό, πανέμορφο κοριτσάκι που η μητέρα του άφησε πίσω στην αναταραχή. Παράλληλα, το διαστημόπλοιο Εθερ έχει ολοκληρώσει την αποστολή του: έχει φτάσει στον Κ-23, σελήνη του Δία κι έχει διαπιστώσει ότι ο πλανήτης είναι βιώσιμος για τους ανθρώπους, μια προφανής λύση για την επικείμενη καταστροφή. Το πλήρωμα ξεκινά στη ρότα της επιστροφής με καλά νέα, χωρίς να γνωρίζει ότι η καταστροφή έχει ήδη έρθει στη Γη. Ο Ογκουστίν προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους για να τους ενημερώσει και να τους αποτρέψει. Φαντασμαγορικό, με την υπέροχη μουσική του Αλεξάντερ Ντεσπλά, ένα ταξίδι μέχρι τα αστέρια και μέσα μας. (Netflix)

The Young Pope 607

The Young Pope του Πάολο Σορεντίνο (1ος κύκλος)

Οι μηχανορραφίες μελών του Κονγκλαβίου με σκοπό να καταλάβουν θέσεις ισχύος αποτυγχάνουν παταγωδώς και ο νεαρός καρδινάλιος Λένι Μπελάρντο εκλέγεται Πάπας και επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας. Επιλέγει το όνομα Πίος 13ος και ξεκινά μια προσπάθεια να αλλάξει παραδόσεις και πρακτικές που ίσχυαν έως τότε στο Βατικανό. Η αδελφή Μέρι, η μοναχή που τον μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο, εγκαθίσταται δίπλα του ως βοηθός και σύμβουλός του. Οδηγημένος από την επιθυμία να συγκρουστεί με τους γονείς του, που τον εγκατέλειψαν όταν ήταν παιδί, ο Λένι οδηγεί την Καθολική Εκκλησία σε μια νέα συντηρητική κατεύθυνση, προκαλώντας αναστάτωση εντός και εκτός των τειχών του Βατικανού. Η συναρπαστική δραματική σειρά 10 επεισοδίων, συμπαραγωγής Ιταλίας-Γαλλίας-Ισπανίας-Αγγλίας-ΗΠΑ, σε σκηνοθεσία του εστέτ, εικονοκλάστη Πάολο Σορεντίνο (θυμηθείτε μόνο την «Τέλεια Ομορφιά») με τους Τζουντ Λο, Νταϊάν Κίτον, Σίλβιο Ορλάντο, Χαβιέ Κάμαρα, Σεσίλ Ντε Φρανς, Τζέιμς Κρόμγουελ, Λουντιβίν Σανιέ, Σκοτ Σέπερντ. (ERTFLIX)

Paris, Texas 607

Παρίσι, Τέξας (Paris, Texas) του Βιμ Βέντερς

Η ιστορία του Τράβις, ενός άνδρα που περιπλανιέται από το Μεξικό προς το Τέξας, μέσα στην ανυπόφορη ζέστη. Ο Τράβις δεν μιλάει καθόλου, ενώ όλα δείχνουν ότι έχει χάσει και σε μεγάλο βαθμό τη μνήμη του. Αυτό το οποίο τον καθοδηγεί είναι η ακατανίκητη επιθυμία του να ξαναβρεί την οικογένειά του: τη νεαρή γυναίκα του Τζέιν, της οποίας τη ζωή θεωρεί ότι έχει θέσει σε κίνδυνο, λόγω της παθολογικής του ζήλειας, και τον επτάχρονο γιο του, Χάντερ. Ο αδερφός του Τράβις, Βάλτ τον θεωρούσε νεκρό τα τελευταία τέσσερα χρόνια της απουσίας του. Όταν τον εντοπίζει πετάει από το Λος ʼντζελες στο Τέξας για να τον φέρει πίσω. Μαζί με την γυναίκα του Αν, έχουν υιοθετήσει τον μικρό Χάντερ και τώρα τους είναι δύσκολο να αποχωριστούν τον ρόλο του θετού γονέα. Ιδιαιτέρως, όταν μαθαίνουν ότι ο Τράβις σκοπεύει να συνεχίσει την αναζήτηση της Τζέιν, μαζί με τον γιο του. Οι ίδιοι δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτή, εκτός του ότι ίσως μένει στο Χιούστον… Το αριστούργημα του Βιμ Βέντερς σε ένα σενάριο του βραβευμένου με Πούλιτζερ Σαμ Σέπαρντ. Χρυσός Φοίνικας στο Φεστιβάλ Καννών και μια από τις πιο όμορφες ταινίες που γυρίστηκαν ποτέ. (StraDa Films)

giant pear

H Απίστευτη Ιστορία του Γιγάντιου Αχλαδιού (Τhe Incredible Story of the Giant Pear) των Φίλιπ Αϊνστάιν Λίπσκι, Γιόργεν Λέρνταμ, Αμαλί Νέζμπι Φικ

Η ζωή είναι ωραία για τον ελέφαντα Σεμπαστιάν και τη γάτα Μίτσο, μέχρι που ο δήμαρχος της ηλιόλουστης πόλης τους εξαφανίζεται. Προλαβαίνει να στείλει μήνυμα μέσα σε ένα μπουκάλι, ενημερώνοντας ότι έχει ναυαγήσει στο Μυστηριώδες Νησί και ότι έχει κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη. Στο μπουκάλι υπάρχει κι ένας σπόρος που φυτεύουν οι δύο φίλοι και την επόμενη μέρα διαπιστώνουν ότι στη θέση του έχει φυτρώσει ένα γιγάντιο αχλάδι. Από το τεράστιο φρούτο χτίζεται ένα πλοίο με το οποίο σαλπάρουν οι ήρωές μας για το νησί. Στο δρόμο θα συναντήσουν πειρατές, έναν θαλάσσιο δράκο και περίεργα φαντάσματα, αλλά τίποτα δεν θα μπορέσει να τους αποτρέψει από την επικίνδυνη αποστολή τους. Πανέμορφο animation σε σκηνοθεσία των Φίλιπ Αϊνστάιν Λίπσκι, Γιόργεν Λέρνταμ, Αμαλί Νέζμπι Φικ, βασισμένο στο ομότιτλο παιδικό βιβλίο του Γιάκομπ Μάρτιν Στριντ (ERTFLIX)

The Wild Goose Lake 607

Η Λίμνη με τις Αγριόχηνες του Ντιάο Γινάν

Καλοί, κακοί, αστυνομικοί, μαφιόζοι και femmes fatales - σε ένα διαρκές κυνηγητό, πρωτίστως από την ίδια τους τη μοίρα. Στην πρώτη του ταινία μετά τη Χρυσή Αρκτο στο Φεστιβάλ Βερολίνου που είχε κερδίσει με το «Black Coal, Thin Ice», ο Κινέζος Ντιάο Γινάν έκανε το ντεμπούτο του στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ των Καννών το 2019 φέρνοντας μαζί του το σινεμά - σήμα κατατεθέν του: ένα ακαταμάχητο μείγμα νεο νουάρ ατμόσφαιρας και κοινωνικού (βλ. και μαγικού) ρεαλισμού που με τον ίδιο τρόπο που σε κρατά με τα μάτια ορθάνοιχτα στις απίστευτές εικόνες του δεν σου επιτρέπει να πλησιάσεις πολύ κοντά στους ήρωές του, μετατρέποτας μια κατάβαση στην κόλαση σε ένα εικαστικό παραλήρημα. (Cinobo)

Palmer 607

Palmer του Φίσερ Στίβενς

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Πάλμερ, ενός πρώην αθλητή του φούτμπολ, ο οποίος βγαίνοντας από την φυλακή επιστρέφει στην μικρή του πόλη για να προσπαθήσει να χτίσει την ζωή του από την αρχή. Και κάπως έτσι και θα βρεθεί υπέυθυνος για ένα οχτάχρονο αγόρι που έχει εγκαταλείψει η μητέρα του η οποία ήταν γειτόνισσά του. Ο μικρός Σαμ, που του αρέσει να κάνει παρέα με κορίτσια κι αγαπά τις πριγκίπισσες δείχνει να μην ταιριάζει στο γενετικό του φύλο κι εν πολλοίς είναι κι εκείνος όπως κι ο Πάλμερ παράταιρος στην μικρή τους πόλη. Κάτι που θα φέρει τους δυο τους κοντά και τους βοηθήσει να χτίσουν μια σχέση που και οι δυο έχουν ανάγκη. (Apple TV+)

Sound of Metal

Sound of Metal του Ντάριους Μάρντερ

Ο Ριζ Αχμέντ υποδύεται τον Ρούμπεν, τον ντράμερ ενός «θορυβώδους» ντουέτου στο οποίο παίζει μαζί με την σύντροφό του Λου. Η μπάντα τους, βρίσκεται στο μέσο μιας μεγάλης περιοδείας σε μικρά venues, όταν κάτι απροσδόκητο κι εν δυνάμει καταστροφικό συμβαίνει: Ο Ρούμπεν αντιλαμβάνεται ότι χάνει την ακοή του και μια επίσκεψη σε έναν γιατρό θα το επιβεβαιώσει. Το 80% έχει ήδη χαθεί και για να προστατεύσει το υπόλοιπο 20% θα πρέπει να αποφύγει κάθε δυνατό θόρυβο. Μόνο που εκείνος, μοιάζει να έχει αντικαταστησει το high της ηρωίνης με την ένταση των ντραμς και να έχει στηρίξει την ευημερία της σχέσης του με την Λου πάνω στην επιτυχία της μπάντας και το τελευταίο που θέλει να κάνει είναι να δυναμιτίσει αυτή την πιθανότητά του στην ευτυχία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Sound of Metal» και δείτε την ταινία για να παρακολουθήσετε την πορεία του Ριζ Αχμέντ προς τα μεγάλα βραβεία της χρονιάς - ήδη υποψήφιο στις Χρυσές Σφαίρες για Βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου. (Amazon Prime)

Οικογενειακή Υπόθεση 607

Μια Οικογενειακή Υπόθεση της Αγγελικής Αριστομενοπούλου

Οι Ξυλούρηδες είναι η πιο γνωστή μουσική οικογένεια της Ελλάδας. Από τον θρυλικό Νίκο Ξυλούρη και τα αδέρφια του, τον φημισμένο λυράρη Ψαραντώνη και τον δεξιοτέχνη λαουτιέρη Ψαρογιάννη, μέχρι τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, τρεις γενιές μουσικών κρατούν ζωντανή τη μουσική παράδοση της οικογένειας και τη μεταφέρουν σε χιλιάδες θαυμαστές στον κόσμο. Με κεντρικούς χαρακτήρες τον Ψαρογιώργη (Γιώργη Ξυλούρη), τα τρία παιδιά του που σπουδάζουν στη Μελβούρνη και τον πατέρα του, Ψαραντώνη, η ταινία ακολουθεί την οικογένεια μέσα από επαγγελματικές προκλήσεις και δύσκολες προσωπικές αποφάσεις και καταγράφει τη ζωή τους για διάστημα δύο ετών. Η ταινία ξεκινάει το 2012. Είναι μια χρονιά κρίσιμων αποφάσεων και αλλαγών για την οικογένεια του Ψαρογιώργη, που ζει μεταξύ Κρήτης και Αυστραλίας. (Greece in a Box)

Josep Illustration 607

Γιοσέπ (Josep) του Ορέλ

Φεβρουάριος 1939. Η Γαλλική κυβέρνηση κατακλύζεται από Ισπανούς που αποδρούν από τη δικτατορία του Φράνκο και η λύση που βρίσκει είναι να τους συσσωρεύσει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου οι πρόσφυγες δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να χτίσουν τους δικούς τους στρατώνες, να τρέφονται με τα άλογα που τους μετέφεραν έξω από τη χώρα τους, και να πεθάνουν ανά εκατοντάδες λόγω της έλλειψης υγιεινής και νερού. Σε ένα από αυτά τα στρατόπεδα, δύο άνδρες, χωρισμένοι από τα συρματοπλέγματα, θα γίνουν φίλοι μεταξύ τους. Ο ένας είναι αστυνομικός, ο άλλος είναι ο Γιοσέπ Μπαρτολί, σχεδιαστής αλλά και μαχητής κατά του Φράνκο. H πρώτη ταινία του Ορέλ, του γνωστού κομίστα της Le Monde είναι ένα ενήλικο, ελπιδοφόρο, πολιτικό animation που επιλέχθηκε για το επίσημο πρόγραμμα του (ακυρωμενου) φεστιβάλ των Καννών 2020 και κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Animation στα Ευρωπαϊκά Βραβεία 2020.(Cinobo)


Αναζητήστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τον προτζέκτορα The Premiere Smart 4K UHD Ultra-short throw Triple laser projector