Buzz

«Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν» - νέο, σκοτεινό πόστερ

στα 10

Σε μία εβδομάδα βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες, αλλά στην Αμερική ακόμα χτίζει το buzz του. Δείτε το νέο, αρκετά σκοτεινό και υπαινικτικό πόστερ του ψυχολογικού δράματος της Λιν Ράμσεϊ «Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν».

«Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν» - νέο, σκοτεινό πόστερ

Οταν γεννάς ένα δολοφόνο, πόση ευθύνη φέρεις εσύ, προσωπικά; Ποιος κρύβεται πίσω από την ανατροφή του, από όσα κουβαλά στο άρρωστο μυαλό του;

Το νέο αμερικανικό πόστερ του «Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν», του σκοτεινού ψυχοδράματος της Λιν Ράμσεϊ υποψιάζει ποια είναι η απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις. (δείτε το ολόκληρο στο gallery)

Στις αμερικανικές αίθουσες η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε Λος Αντζελες και Νέα Υόρκη στις 9 Δεκεμβρίου (στην εκπνοή των οσκαρικών προθεσμιών) και θα ξαναβγεί σε περιορισμένο κύκλωμα σε όλη τη χώρα στα τέλη Ιανουαρίου.

Στην Ελλάδα θα τη δούμε την άλλη Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου.

Η νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ, μετά το «Morvern Callar» και το «Ratcatcher», βασίζεται στο πολυσυζητημένο μυθιστόρημα της Λάιονελ Σράιβερ (κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο). Μια μητέρα μεγαλώνει ένα ιδιόμορφο αγόρι, ένα παιδί που θα διαπράξει ένα τεράστιο και μοιραίο έγκλημα. Η υπόθεση τοποθετείται σε μια μεσοαστική οικογένεια, σ’ ένα αγαπημένο ζευγάρι. Ο πατέρας είναι καλόβολος, αφελής και «λίγος». Η μητέρα συμβιβάζει, στην απόφασή της να κάνει παιδί, το ελεύθερό της πνεύμα, την επιθυμία της να κάνει ταξίδια και να χαίρεται την ανεξαρτησία της. Μικρό το κακό, συμβαίνει σε κάθε μάνα. Από εκεί και πέρα, το αγοράκι μεγαλώνει και αποδεικνύεται εκπληκτικά έξυπνο και διορατικό, προσπαθεί να τραβά την προσοχή με κάθε τρόπο, είναι υπολογιστής και εκδικητικός...

Μέχρι τα μεσάνυχτα απόψε, Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, μπορείτε να παίρνετε μέρος στο διαγωνισμό για κερδίσετε ένα από τα τρία αντίτυπα του βιβλίου.

Μάθετε και δείτε περισσότερα για την ταινία «Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν»