Industry

Πραγματικότητα ή φαντασία; Συλλεκτικά δώρα της «Ολικής Επαναφοράς» στα χέρια σας!

στα 10

Η Feelgood και το flix.gr διασχίζουν ηπείρους, χρόνους και σφαίρες της φαντασίας για να συγκεντρώσουν για σας αναμνηστικά δώρα του νέου «Total Recall» που θα σας μεταφέρουν σε άλλα σύμπαντα!

Flix Team
Πραγματικότητα ή φαντασία; Συλλεκτικά δώρα της «Ολικής Επαναφοράς» στα χέρια σας!

Πες το και θα γίνει! «Θέλω στην προσωπική μου συλλογή αναμνηστικά δώρα από την ‘Ολική Επαναφορά’ του Λεν Γουάιζμαν, με τον Κόλιν Φάρελ!» Η Feelgood και το flix.gr σας προκαλούν να διεκδικήσετε ένα από τα 45 δώρα από την ταινία, για να κρατήσετε ζωντανή την ανάμνησή της ανάμεσα στις σφαίρες του φανταστικού όπου θα σας ταξιδέψει!

Ο Ντάγκλας Κουέιντ ζει σ’ ένα μέλλον σκοτεινό και απάνθρωπο. Μετά από έναν χημικό πόλεμο ο πλανήτης είναι πλέον κατεστραμμένος εκτός από δύο περιοχές: τη Μεγάλη Βρετανία, που θεωρείται το κέντρο της πολιτικής και οικονομικής δύναμης και την Αυστραλία, ή «Αποικία», που είναι το «γκέτο», το μέρος της φθηνής εργατιάς. Εκεί, ανάμεσα στα παραπήγματα, μία εταιρία ονείρων, η Recall, υπόσχεται να εμφυτεύσει κατασκευασμένες αναμνήσεις και παραστάσεις στο μυαλό σου, κάνοντας την εξαθλιωμένη πραγματικότητά σου λίγο πιο ανεκτή. Ο Κουέιντ, εργάτης και σύζυγος μίας πανέμορφης αστυνομικού, αποφασίζει να επισκεφτεί την εταιρία - με την ελπίδα να αντικαταστήσει τον ταραγμένο του ύπνο με όμορφα όνειρα. Μόνο που δεν γνωρίζει ότι ... έτσι κι αλλιώς ζει με δανεικές, εμφυτευμένες μνήμες. Σύντομα θα ξυπνήσει στον εφιάλτη του, όπου τίποτα δεν είναι όπως νομίζει κι εκείνος θα πρέπει να ακολουθήσει το νήμα για να βρει ποιος πραγματικά ήταν. Στο φόντο της προσωπικής του ιστορίας και αλληλένδετα με αυτήν, ο κόσμος του βάλλεται από διεφθαρμένους εκατομμυριούχους πολιτικούς και μέλη της Αντίστασης («τρομοκράτες») που προσπαθούν να θυμίσουν σε κοιμισμένους πολίτες ότι η ζωή τους τούς ανήκει.

Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να σας εξασφαλίσουμε τον ίδιο τον Κόλιν Φάρελ που πρωταγωνιστεί στην «Ολική Επαναφορά» του Λεν Γουάιζμαν, μπορούμε όμως να σας χαρίσουμε 45 συλλεκτικά δώρα από την ταινία: 15 T-Shirts, 15 παγούρια για νερό και 15 ρολόγια, που μπορείτε να δείτε στο gallery! Το μόνο που έχετε να κάνετε για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό και την κλήρωση, είναι να στείλετε ένα email στο win@flix.gr , με το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας στο subject «Διαγωνισμός Ολική Επαναφορά». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Η ταινία «Ολική Επαναφορά» προβάλλεται από την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, στους κινηματογράφους της χώρα. Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ.