Buzz

Ποστερ για το «My Week With Marilyn»

στα 10

Πλησιάζοντας προς την πρεμιέρα του «My Week With Marilyn» στο φεστιβάλ της Νέας Υόρκης τον Οκτώβριο, ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν προσφέρει μικρές κλεφτές ματιές στην Μέριλιν - Μισέλ Γουίλιαμς, σίγουρος πως η Ακαδημία δεν θα μπορέσει να αντισταθεί.

Ποστερ για το «My Week With Marilyn»

Θα μπορούσε κανείς να περιγράψει το πρώτο πόστερ από το «Μy Week With Marilyn» (δείτε το ολόκληρο στο gallery) ως απογοητευτικό. Ολοι θα περιμέναν κάτι πιο λαμπερό, πιο vintage, πιο ταιριαστό στο μύθο της Μονρό μέσα στις δεκαετίες.

Αν το παρατηρήσει, όμως, κανείς καλύτερα μπορεί να καταλάβει το σχέδιο προώθησης που κρύβεται από πίσω του. Με τις προσδοκίες όλων να έχουν χτυπήσει κόκκινο για την πρώτη σοβαρή ενσάρκωση της Μονρό στη μεγάλη οθόνη, το βάρος που φέρει στους μικροσκοπικούς ώμους της η Μισέλ Γουίλιαμς είναι μεγάλο. Και οι αδερφοί Γουάινσταϊν το γνωρίζουν. Γι'αυτό και επιλέγουν μια χαμηλότονη προώθηση της ταινίας που, εκτός απροόπτου θα στείλει για τρίτη φορά τη Γουίλιαμς στα Οσκαρ, διεκδικώντας αυτή τη φορά με αξιώσεις το χρυσό αγαλματάκι.

Και δεν έχουμε σοβαρούς λόγους να αμφιβάλλουμε, αφού η Γουίλιαμς έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι μια ηθοποιός με τεράστια δύναμη, αν και - μεταξύ μας - ακόμη και τέλεια μεταμφιεσμένη σε Μέριλιν μεταφέρει ελάχιστη από την απόκοσμη μαγεία της.

Ενα τρέιλερ θα διαψεύσει ή θα επιβεβαιώσει αν μιλάμε για μια από τις ερμηνείες της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ