Buzz

Πόσο Τζιμ Κάρεϊ αντέχετε;

στα 10

Η ανακοίνωση των νέων σχεδίων του Τζιμ Κάρεϊ (υπεν)θυμίζει πως δεν θα έρθει ποτέ η ημέρα που ο 49χρονος ηθοποιός θα αντιμετωπίσει - επιτέλους - σοβαρά την καριέρα του.

Πόσο Τζιμ Κάρεϊ αντέχετε;

Λίγες ημέρες πριν το «Μr. Popper's Penguins» (βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο των Ρίτσαρντ και Φλόρενς Ατγουότερ) βγει στις αμερικανικές αίθουσες, o Τζιμ Κάρεϊ ανακοίνωσε τα επόμενα σχέδια του που - φευ! - εντάσσονται στην διάθεση ανακύκλωσης που μοιάζει να έχει καταλάβει ολόκληρο το Χόλιγουντ.

Αναζητώντας διακαώς την αγάπη του κόσμου (που δεν του έλλειψε και ποτέ στ'αλήθεια) ο Τζιμ Κάρεϊ σκέφτεται να επαναλάβει δύο από τους χαρακτηριστικούς ρόλους του παρελθόντος, τον Mπρους Νόλαν από το «Θεός για Μια Βδομάδα» και τον Λόιντ Κρίστμας από το «Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος».

Τα σίκουελ που γυρίστηκαν και για τις δύο ταινίες (το «Evan Almighty» του 2007 και το «Ηλίθιος και Πανηλιθιότερος» του 2003) βούλιαξαν στα ταμεία, αποδεικνύοντας πως χωρίς τον Τζιμ Κάρεϊ τα franchise τους δεν έχουν καμιά τύχη στον ανταγωνισμό.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά ο Μπόμπι Φαρέλι είχε δηλώσει: «Αν φέρναμε ξανά αυτούς τους τύπους μαζί, τον Τζιμ Κάρεϊ και τον Τζεφ Ντάνιελς, αυτό θα ήταν ένα σίκουελ που θα άξιζε τον κόπο και ήδη βρισκόμαστε στην προετοιμασία του. Εχουμε ήδη αρχίσει να σκεφτόμαστε τι θα έκαναν είκοσι χρόνια μετά».

Το ότι εμείς δεν θέλουμε ούτε να το σκεφτούμε, άραγε, ενδιαφέρει κανέναν;