Φεστιβάλ / Βραβεία

Πόσο αστείος θα είναι ο φετινός παρουσιαστής των Οσκαρ;

στα 10

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων των Οσκαρ, ο Σεθ ΜακΦάρλεϊν, περήφανος παρουσιαστής της απονομής που θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου έδωσε ένα μικρό δείγμα του τι ακριβώς πρέπει να περιμένουμε για τη μεγάλη βραδιά...

Πόσο αστείος θα είναι ο φετινός παρουσιαστής των Οσκαρ;

Σηκώνοντας στους ώμους του την πονεμένη - τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον - υπόθεση «οικοδεσπότης των Οσκαρ» ο Σεθ ΜακΦάρλεϊν (δημιουργός του «Family Guy» και σκηνοθέτης του «Τed), δίνει μέσα από πέντε βίντεο ένα μικρό δείγμα του πόσο αστείος θα είναι τη βραδιά της απονομής των φετινών Οσκαρ.

Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες - ειδικά μετά το φιάσκο των Αν Χάθαγουεϊ και Τζέιμς Φράνκο πρόπερσι και τη χλιαρή επανεμφάνιση του Μπίλι Κρίσταλ πέρσι - και αν αυτά τα βίντεο είναι ενδεικτικά, θα προτείναμε στον συμπαθή Σεθ να δουλέψει περισσότερο το χιούμορ του. Κυρίως δηλαδή να μην προσπαθήσει περισσότερο από όσο έτσι κι αλλιώς τον βοηθάει το ταλέντο του.

Δείτε τα πέντε βίντεο παρακάτω, διαβάστε εδώ αναλυτικά όλες τις υποψηφιότητες των φετινών Οσκαρ και κάντε μια αναδρομή στην οσκαρική κούρσα όπως έχει εξελιχθεί μέχρι σήμερα.






Tags: Oscars 2013