Buzz

Πώς τα Starbucks μου έσωσαν τη ζωή!

στα 10

Η ταινία που βασίζεται στα απομνημονεύματα του Μάικλ Γκέιτς Γκιλ με τίτλο «How Starbucks Saved My Life» και που κάποτε ετοίμαζαν ο Γκας Βαν Σαντ με τον Τομ Χανκς, μπαίνει ξανά σε προπαραγωγή για να αφηγηθεί μια ιστορία με πολύ καφέ και ακόμη περισσότερη Νέα Υόρκη.

Πώς τα Starbucks μου έσωσαν τη ζωή!

Ο Μάικλ Γκέιτς Γκιλ τα είχε όλα: μια υπέροχη δουλειά, μια πανέμορφη οικογένεια, μια ζωή την οποία θα ζήλευαν πολλοί. Μέχρι τη στιγμή που έχασε τη δουλειά του, μια εξωσυζυγική του σχέση του κόστισε το γάμο του, έμαθε πως έχει καρκίνο στον εγκέφαλο και η γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέσεις του ανακοίνωσε πως ήταν έγκυος...

Οχι ακριβώς μια χαρούμενη ιστορία που όμως δεν τελειώνει εκεί, αφού ο Μάικλ Γκέιτς Γκιλ, έχοντας πια χάσει τα πάντα (και μαζί και τον εαυτό του) έπιασε δουλειά σε ένα κατάστημα Starbucks στο Μανχάταν, ανακαλύπτοντας - ανάμεσα σε καφέδες και λαχταριστά brownies - έναν άλλο πιο αισιόδοξο τρόπο να αντιμετωπίζει τη ζωή.

Το «How Starbucks Saved My Life» κυκλοφόρησε το 2007 και αμέσως η Universal είχε αγοράσει τα δικαιώματα για να μεταφέρει την εμπειρία ζωής του Μάικλ Γκέιτς Γκιλ στο σινεμά, τότε με τα ονόματα του Γκας Βαν Σαντ στη σκηνοθεσία και του Τομ Χανκς στον πρωταγωνιστικό ρόλο να δικαιώνουν στο έπακρο την ανεξάρτητη αλλά και αλά Φρανκ Κάπρα αίσθηση της πρωτότυπης ιστορίας.

Τώρα η Weinstein Company επαναφέρει το πρότζεκτ, χωρίς να είναι γνωστό αν ο Βαν Σαντ και ο Χανκς ενδιαφέρονται ακόμη για τη συμμετοχή τους, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη και ποιος θα υπογράψει το σενάριο που αν όλα πάνε καλά θα αποτελέσει μια από τις feelgood εκπλήξεις των επόμενων χρόνων.

To «How Starbucks Saved My Life: A Son of Privilege Learns to Live Like Everyone Else» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gotham.