Buzz

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει» πέμπτη φορά;

στα 10

Χρόνια τώρα συζητιέται μια νέα περιπέτεια του Τζον ΜακΚλέιν που είναι «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει» και τώρα μοιάζει να παίρνει σάρκα και οστά (έτοιμα για πολύ ξύλο).

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει» πέμπτη φορά;
It gets harder and harder...

Η κουβέντα για την πέμπτη συνέχεια του «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει» έδειξε να καταλήγει κάπου πριν δυο μήνες, όταν φημολογήθηκε ότι ο Νόαμ Μάρο ως σκηνοθέτης και ο Σκιπ Γουντς ως σεναριογράφος έπιαναν δουλειά.

Μόνο που πολύ σύντομα ο Μάρο ανέλαβε το πρίκουελ των «300» κι αποχώρησε από την προηγούμενή του υποχρέωση. Το twitchfilm, ωστόσο, ενημερώνει ότι η υπογραφή του νέου «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει» κρέμεται από τα χέρια του Τζον Μουρ (με παρελθόν στις περιπέτειες «Behind Enemy Lines» και «Max Payne») κι ότι είναι θέμα ημερών η ταινία να πάρει ξανά το πράσινο φως.

Υπάρχουν, μάλιστα και πληροφορίες για την πλοκή που στέλνουν τον ήρωα σε υπερατλαντικές διαδρομές: ο Τζον ΜακΚλέιν ταξιδεύει στη Ρωσία, μαζί με το γιο του και καλείται ν’ αντιμετωπίσει τις τοπικές αρχές. Μοιάζει με προετοιμασία για έναν νεώτερο ήρωα και πολλές ακόμα συνέχειες στο μέλλον; Ε, μοιάζει.