Buzz

Ποιοι θα είναι οι τηλεοπτικοί γονείς της Ζόι Ντεσανέλ;

στα 10

Υπέροχη, πανέξυπνη επιλογή: ποιοι θα ερμηνεύσουν τους γονείς της Ζόι Ντεσανέλ στο «New Girl»; Διαβάστε την απάντηση στο flix...

Ποιοι θα είναι οι τηλεοπτικοί γονείς της Ζόι Ντεσανέλ;

Το σπέσιαλ Thanksgiving επεισόδιο του «New Girl» ετοιμάζει για το κοινό του μια μεγάλη έκπληξη: θα εμφανιστούν οι γονείς της Τζες κι αυτό δίνει την ευκαιρία στους σεναριογράφους να παίξουν με την... καταγωγή των νευρώσεων του new girl.

Σύμφωνα με την Fox, έχουν ήδη βρεθεί οι ηθοποιοί που θα ερμηνεύσουν το ζευγάρι των γονιών: ο Ρομπ Ράινερ («Sleepless in Seattle») θα κάνει τον πατέρα και η Τζέιμι Λι Κέρτις την μητέρα - και μάλιστα σ' έναν αφηγηματικό άξονα που δένει εξαιρετικά με τον χαρακτήρα της εμμονικής, πεισματάρας Τζες.

new

Ο «Μπομπ» και η «Τζοάν» ανακοινώνουν στην κόρη τους Τζες ότι θα πάρουν διαζύγιο, κι εκείνη τους προσκαλεί σε δείπνο την μέρα των Ευχαριστιών για να τους συμβιβάσει και να σώσει το γάμο των γονιών της.

Και οι δύο κινηματογραφικοί ηθοποιοί έχουν παρελθόν στην τηλεόραση - ο σκηνοθέτης Ράινερ έγινε γνωστός από το ρόλο του στο «All in the Family», ενώ η Κέρτις έδωσε δεύτερη πνοή πρόσφατα την καριέρα της με τις guest εμφανίσεις της στο NCIS.

Ο Νοέμβριος είναι ακόμα μακριά, αλλά ήδη ανυπομονούμε...