Industry

Plus One για τον Ντένη Ηλιάδη!

στα 10

Υπέροχα νέα για τον Ντένη Ηλιάδη, ο οποίος ξεκινάει τα γυρίσματα της δεύτερης αμερικάνικης ταινίας του, «Plus One», τον Ιούνιο στην Ατλάντα, τρία χρόνια μετά την επιτυχία του ριμέικ του «Last House on the Left» του 2009.

Plus One για τον Ντένη Ηλιάδη!
Ο Ντένης Ηλιάδης στα γυρίσματα του «Τhe Last House on the Left»

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter, ο Ντένης Ηλιάδης ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της καινούριας του ταινίας με τίτλο «Plus One» στις 11 Ιουνίου στην Ατλάντα, συνεχίζοντας έτσι με επιτυχία την καριέρα του στο Χόλιγουντ, στο οποίο ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Το «Plus One», η δεύτερη αμερικάνικη ταινία του Ηλιάδη μετά το «Τhe Last House on the Left» που το 2009 είχε συγκεντρώσει 45.3 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και τον είχε τοποθετήσει ανάμεσα στη λίστα με τους πλέον ελπιδοφόρους νέους σκηνοθέτες της βιομηχανίας, βασίζεται σε μια ιδέα του ίδιου του Ηλιάδη, το σενάριο έχει γράφει ο Μπιλ Γκούλο ενώ το στόρι θέλει ένα νεανικό πάρτι να διακόπτεται από την επίσκεψη ενός μυστήριου φαινομένου που θα προκαλέσει το χάος.

Η Sierra/Affinity που έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας θα αναζητήσει διεθνείς διανομείς στο τμήμα της Αγορά του 65ου Φεστιβάλ Καννών.