Buzz

Play it again, McQueen!

στα 10

Ετοιμο το μουσικό βίντεο για το «Collision of Worlds» , το τραγούδι τίτλων του «Cars 2», αποτέλεσμα της συνεργασίας Ρόμπι Γουίλιαμς και Μπραντ Πέισλι. Πατήστε το play και πατήστε το γκάζι...

Play it again, McQueen!

«Αυτοκίνητα 2» - η απόλυτη ταινία του καλοκαιριού. Με την παιδική μας αθωότητα και περιέργεια να τρέχoυν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ανυπομονούμε να δούμε το σίκουελ της Pixar που ξαναδίνει το τιμόνι στον σκηνοθέτη Τζον Λάσιτερ και ρίχνει τους ήρωες Lightning McQueen και Mater σε στο πρώτο παγκόσμιο Grand Prix που θα αναδείξει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο!

Από το μουσικό βίντεο που ετοιμάστηκε για το τραγούδι των τίτλων «Collision of Worlds», μπορείτε να χαζέψετε σκηνές της ηχογράφησης στο στούντιο αλλά και αποσπάσματα από την ταινία.

Στο φιλμ, το οποίο είχε προγραμματιστεί αρχικά για να βγει στις αμερικανικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2012, αλλά τελικά μεταφέρθηκε ένα χρόνο πριν, επιστρέφουν με τις φωνές τους ο Οουεν Γουίλσον (Lightning McQueen) και ο Λάρι The Cable Guy (Mater), τις φωνές τους σε τρεις νέους ήρωες δανείζουν ο Τζον Τουρτούρο, ο Φράνκο Νέρο και η Βανέσα Ρεντγκρέιβ, ενώ ο ήρωας του Doc Hudson που μιλούσε με τη φωνή του Πολ Νιούμαν «αποχώρησε» τιμητικά μετά το θάνατο του ηθοποιού-θρύλου.