Buzz

To πήρε το αγόρι: η Τζένιφερ Ανιστον παντρεύτηκε χθες τον Τζάστιν Θερού

στα 10

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, η Τζένιφερ Ανιστον κι ο Τζάστιν Θερού παντρεύτηκαν μυστικά χθες στον κήπο του σπιτιού τους.

Flix Team
To πήρε το αγόρι: η Τζένιφερ Ανιστον παντρεύτηκε χθες τον Τζάστιν Θερού

Οι εκπρόσωποί τους δεν το έχουν ακόμα επιβεβαιώσει, αλλά φωτογραφίες που διέρρευσαν από «πάρτι» στη βίλα των Ανιστον-Θερού στο Μπελ Ερ υποψιάζουν ότι το πρώην «Φιλαράκι» και η πιο διάσημη εργένισσα του Χόλιγουντ παντρεύτηκε κρυφά τον πρωταγωνιστή του «Leftovers», χθες Τετάρτη 5 Αυγούστου.

Το διαβόητο site ΤΜΖ πόσταρε φωτογραφίες από τον κήπο που ήταν στρωμένος με ροτόντες και πάρα πολύ κόσμο, μία της γαμήλιας τούρτας διακοσμημένης με μαριονέτες-καρικατούρες των Τζάστιν & Τζένιφερ κι ακόμα αμία ενός ιερέα που έμπαινε στο έπαυλη του ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμα: Η Τζένιφερ Ανιστον βάζει τα πράγματα στη θέση τους:Αρκετά με την άποψη ότι μία γυναίκα που δεν παντρεύεται, ή δεν κάνει παιδιά, είναι προβληματική, εγωπαθής, καριερίστα, νάρκισσος!

jennifer aniston justin theroux wedding 607 1

Φίλοι του ζευγαριού που παραβρέθηκαν στο μυστικό πάρτι ήταν οι Λίζα Κούντροου, Κόρτνι Κοξ, Χάουαρντ Στερν, Sia, Τσέλσι Χάντλεν, Εμιλι Μπλαντ, Τζον Κραζίνσκι, Λέικ Μπελ, Σκοτ Κάμπελ κι ο φωτογράφος Τέρι Ρίτσαρντσον.

Η 46χρονη Ανιστον κι ο 44χρονος Θερού γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Wanderlust» το 2012 και αρραβωνιάστηκαν 18 μήνες μετά. Φήμες τους ήθελαν να παντρεύονται πέρσι το καλοκαίρι, αλλά να τους σταματά ο γάμος Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ και τα δημοσιεύματα που θα προέκυπταν αν το τολμούσαν.

Διαβάστε περισσότερα:

jennifer aniston justin theroux wedding 607 2α

jennifer aniston justin theroux wedding 607 2

jennifer aniston justin theroux wedding 607 3

jennifer aniston justin theroux wedding 607 4