Buzz

Ο Πέδρο Πασκάλ σε ρόλο κακού στο «Wonder Woman 1984»

στα 10

Ανακοινώθηκε ο ρόλος του Πέδρο Πασκάλ από την ίδια την Πάτι Τζένκινς καθώς και το πότε θα περιμένουμε να δούμε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας.

Ο Πέδρο Πασκάλ σε ρόλο κακού στο «Wonder Woman 1984»

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούσε η φήμη πως ο Πέδρο Πασκάλ θα έχει κάποιον ρόλο στο επερχόμενο «Wonder Woman 1984», αλλά, μέχρι και σήμερα, κάτι τέτοιο δεν είχε επιβεβαιωθεί. Και τώρα η σκηνοθέτης της ταινίας Πάτι Τζένκινς ανακοίνωσε πως όχι μόνο ο Πασκάλ είναι στην ταινία αλλά και ότι θα παίξει τον ρόλο του κακού Μάξγουελ Λορντ.

Ποιος είναι όμως ο συγκεκριμένος κύριος; Ο Μάξγουελ Λορντ είναι ένας αρκετά πλούσιος επιχειρηματίας ο οποίος είναι και υπεύθυνος για την δημιουργία της οργάνωσης Justice League International. Κατάφερε να πείσει τα Ηνωμένα Εθνη να τους χορηγήσει, ενώ ήταν ο διευθυντής της οργάνωσης για αρκετά χρόνια. Κατά την διάρκεια της Εισβολής! Ανακάλυψε πως είναι ένας metahuman με ισχυρές ικανότητες ελέγχου του νου. Κάποια στιγμή πρόδωσε την Justice League, σκότωσε τον Τεντ Κορντ (γνωστός κι ως Blue Beetle) και προσπάθησε να εξοντώσει όλους τους metahumans.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες εικόνες από το «Wonder Woman 1984»

wonder woman 1984 607

Από ότι φαίνεται η Νταιάνα θα έχει αυτή την φορά αρκετά ισχυρούς αντιπάλους, μη ξεχνάμε και την Cheeta της Κρίστεν Γουίγκ. Και τα νέα δεν σταματούν εδώ, μιας και η Τζέκινς ανακοίνωσε πως το πρώτο τρέιλερ της ταινίας θα αποκαλυφθεί στις 8 Δεκεμβρίου στο CCXP 2019 της Βραζιλίας. Η ταινία «Wonder Woman 1984» θα βγει στις αίθουσες στις 5 Ιουνίου 2020.

Διαβάστε ακόμη