Buzz

Πρώτο τρέιλερ του «Pearl» του Τι Γουέστ με τη Μία Γκοθ

στα 10

H ταινία, πρίκουελ του φετινού «X», θα κάνει την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ της Βενετίας.

Πρώτο τρέιλερ του «Pearl» του Τι Γουέστ με τη Μία Γκοθ

Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που απολαύσαμε στις αίθουσες το αναπολογητικό slasher του Τι Γουέστ με τον εύγλωττο τίτλο «X», η οποία και μας τοποθετούσε στο 1979, όπου μία παρέα νεαρών αποφασίζει να γυρίσει μία ταινία πορνό στην ύπαιθρο του Τέξας, αλλά όταν οι ηλικιωμένοι οικοδεσπότες τους ανακαλύπτουν τα σχέδια της παρέας, τα μέλη του καστ καταλήγουν να παλεύουν για τη ζωή τους.

Η ταινία ήταν μια μεγάλη επιτυχία για το στούντιο Α24, αλλά αυτό που ήταν άγνωστο στο κοινό ήταν ότι ο Γουέστ γύριζε, μυστικά, ταυτόχρονα με το «Χ» μια ακόμα ταινία, πρίκουελ αυτής, με τίτλο «Pearl». Από τον τίτλο, όσοι έχουν δει την προηγούμενη ταινία, καταλαβαίνουν πως θα πρόκειται για το origin story της Περλ, της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία είχε αρχίσει να σκοτώνει τα μέλη του συνεργείου.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες φωτογραφίες από το «The Whale» του Ντάρεν Αρονόφσκι και το «The Eternal Daughter» της Τζοάνα Χογκ

pearl

Η Μία Γκοθ επιστρέφει και πάλι στον ρόλο της Περλ και μαζί της συμπρωταγωνιστούν και οι Τάντι Ράιτ, Μάθιου Σάντερλαντ και Εμα Τζένκινς-Πούρο. Το «Pearl» θα κάνει την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ της Βενετίας (το «X» είχε κάνει την πρεμιέρα του στις αρχές του 2022 στο SXSW) και θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Σεπτεμβρίου. Δείτε το πρώτο τρέιλερ το οποίο μας άνοιξε την όρεξη.

pearl