Buzz

Πατήστε γκάζι: Το Flix θα σας δείξει πρώτο το «Holy Motors»!

στα 10

Τι έχετε να κάνετε αυτή τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου; Τίποτα απολύτως. Γιατί θα έρθετε στις 22.15 το βράδυ στον κινηματογράφο «Μικρόκοσμο» για να σας πάμε βόλτα με τη λευκή λιμουζίνα του Λεός Καράξ. Αποκλειστική avant premiere του «Holy Motors», μόνο για τους αναγνώστες του Flix! Δηλώστε συμμετοχή!

Flix Team
Πατήστε γκάζι: Το Flix θα σας δείξει πρώτο το «Holy Motors»!

Μία ταινία που αγαπήθηκε από την πρώτη προβολή στο περσινό φεστιβάλ Καννών, μέχρι την πρόσφατη πρεμιέρα του 53ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Μία ταινία-αγρίμι, χωρίς ευκολίες για το θεατή, που δίχασε από τις πρώτες αντίστοιχες κριτικές το επόμενο πρωί. Μία ταινία που παραξένεψε, θάμπωσε, ταξίδεψε, μπέρδεψε, συζητήθηκε και αναλύθηκε για τους αυτοαναφορικούς κινηματογραφικούς συμβολισμούς της όσο καμιά. Το «Holy Motors» του Λεός Καράξ , ένα ερωτικό γράμμα στο ίδιο το σινεμά, είναι μία ταινία που το Flix ερωτεύτηκε και για αυτό φρόντισε να σας τη δείξει σε μία αποκλειστική avant premiere.

Το Flix και η StraDa Films λοιπόν σας κάνουν ένα μοναδικό δώρο:

Διεκδικήστε μια διπλή πρόσκληση για να έρθετε στον «Μικρόκοσμο» [Λ. Συγγρού 106, Φιξ (ΜΕΤΡΟ Συγγρού-Φιξ)] τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου στις 22.15 το βράδυ και να δείτε το «Holy Motors» του Λέος Καράξ στην μοναδική avant premiere της ταινίας αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Flix! Στείλτε μας e-mail στο win@flix.gr, αναφέροντας οπωσδήποτε στο θέμα «Holy Motors» και σημειώνοντας στο κείμενο απαραίτητα το ονοματεπώνυμό σας. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν με email το πρωί της Δευτέρας.

Ενα πράγμα μπορούμε να σας εγγυηθούμε: αυτό δε θα είναι προβολή! Θα είναι κινηματογραφικό τριπάκι!

Διαβάστε τα πάντα για την ταινία εδώ, και θυμηθείτε την κριτική του Flix μόλις είδε την παγκόσμια πρεμιέρα του «Holy Motors» στις Κάννες.

Το «Holy Motors» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου από τη StraDa Films.