Industry

Οταν ο Πάρης Κασιδόκωστας-Λάτσης χρηματοδότησε τον Τομ Κρουζ

στα 10

Ο Ελληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χώρο του σινεμά μόλις ανακοίνωσε τα νέα φιλόδοξα σχέδια του.

Οταν ο Πάρης Κασιδόκωστας-Λάτσης χρηματοδότησε τον Τομ Κρουζ

Ιδρυτής της 1821 Productions, μιας εταιρίας με ελληνικά επαναστατικό όνομα, ο Πάρης Κασιδόκωστας- Λάτσης, προσπαθεί σταθερά εδώ και χρόνια να κερδίσει την δική του θέση στην αμερικάνικη κινηματογραφική βιομηχανία.

Το επόμενο βήμα του που μόλις ανακοινώθηκε είναι η δημιουργία του Hercules Film Fund που φιλοδοξεί να κάνει τον ηράκλειο άθλο της χρηματοδότησης μιας ταινίας πιο εύκολο. Το fund που θα εδρεύει στο Λουξεμβούργο έχει ήδη στα σκαριά το πρώτο του project, που δεν είναι άλλο από το καινούριο φιλμ του Νταγκ Λίμαν « Mena» στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Τομ Κρουζ.

H ταινία που μόλις ξεκίνησε τα γυρίσματα της είναι τοποθετημένη στην δεκαετία του 80 και βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Μπάρι Σιλ, ενός εμπόρου ναρκωτικών που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια της CIA να ανατρέψει την κομμουνιστική κυβέρνηση των Σαντινίστας, στην Νικαράγουα.

Παράλληλα μαζί με τον συνέταιρό του Τέρυ Ντούγκα, ο Κασιδόκωστας- Λάτσης δημιουργεί και την νέα εταιρία παραγωγής Rhea που θα αναλαμβάνει την παραγωγή όλων των φιλμ που το Hercules θα χρηματοδοτεί.