Φεστιβάλ / Βραβεία

Παράταση της προθεσμίας συμμετοχής για το Διαγωνιστικό Τμήμα Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους στις Νύχτες Πρεμιέρας

στα 10

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας περιμένει τις ταινίες σας ως τις 31 Ιουλίου. Διαβάστε λεπτομέρειες

Flix Team
Παράταση της προθεσμίας συμμετοχής για το Διαγωνιστικό Τμήμα Ελληνικών  Ταινιών Μικρού Μήκους στις Νύχτες Πρεμιέρας

Το Διαγωνιστικό Τμήμα Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους θα απολέσει φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά κομμάτι των Νυχτών Πρεμιέρας και περιμένουν κάθε ελληνική ταινία μικρού μήκους, η οποία έχει ολοκληρωθεί τους τελευταίους 12 μήνες, δίχως να απαιτούν αποκλειστικότητα προβολής ούτε ελληνική πρεμιέρα.

Η προθεσμία υποβολής ορίζεται πλέον για την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 και μπορείτε να συμμετάσχετε στην διαδικασία επιλογής στέλνοντας την ταινία σας με οποιοδήποτε τρόπο.

Στελνοντάς την είτε ηλεκτρονικά (μέσω wetransfer, ή «ανεβασμένη» στα κανάλια dailymotion, youtube ή vimeo με link και κωδικό πρόσβασης) στη διεύθυνση shorts@aiff.gr

Στελνοντάς την σε dvd ή σε usb stick με ταχυδρομική αποστολή ή αυτοπρόσωπη παράδοση στη διεύθυνση: Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Μπενάκη 5, 15238, Χαλάνδρι- Αθήνα.

Με οποιοδήποτε τρόπο και αν επιλέξετε να την αποστείλετε, η υποψηφιότητά σας θα πρέπει να συνοδεύεται από την αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη (μπορείτε να τη βρείτε εδώ), είτε ηλεκτρονικά σε αρχείο word και συνημμένη στο σχετικό mail είτε τυπωμένη μαζί με το dvd/usb stick.

Η πρόσκληση αφορά σε ταινίες σε φιλμ 35mm ή dcp ή σε ψηφιακή μορφή.