Buzz

ParaΝorman vs. Frankenweenie: ο πιο νεκρός κερδίζει!

στα 10

To τρίτο τρέιλερ του «ParaΝorman», της καινούργιας ταινίας των δημιουργών του «Coraline» έρχεται ακριβώς τη στιγμή που όλος ο πλανήτης βλέπει ξανά και ξανά το τρέιλερ του «Frannkenweenie». Μπορεί λανθασμένα, αλλά η εντυπώση μας είναι πως αυτό το αγόρι που «βλέπει νεκρούς» θα πρέπει να κάνει τον Τιμ Μπάρτον να ανησυχεί...

ParaΝorman vs. Frankenweenie: ο πιο νεκρός κερδίζει!

Ετσι κι αλλιώς, οι ρίζες του «ParaNorman» των Κρις Μπάτλερ και Σαμ Φελ φτάνουν στον Τιμ Μπάρτον σε λιγότερα από επτά βήματα.

Δεύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων της εταιρίας Laika, το «ParaNorman» έρχεται να επαναλάβει την επιτυχία του «Coraline» που το 2009 σκηνοθέτησε για λογαριασμό της ο Χένρι Σέλικ, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει τον «Χριστουγεννιάτικο Εφιάλτη» σε παραγωγή του Τιμ Μπάρτον το 1993.

Και απ' όσο μπορεί κανείς να καταλάβει από τα τρέιλερ που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, θα καταφέρει όχι μόνο να ξεπεράσει το «Coraline» σε εμπορική επιτυχία, αλλά και να αφήσει έναν κλασικό ήρωα στο πρόσωπο του Νόρμαν για τις γενιές που θα ακολουθήσουν.

Στο ρόλο ενός παιδιού που βλέπει νεκρούς, ο Νορμαν δεν είναι απλά ο αρχετυπικός μπόμπιρας που κανείς δεν πιστεύει ότι είναι «φυσιολογικός». Γιατί απλά δεν είναι. Σε μια ιστορία ενηλικίωσης που θα λάτρευε ο Τιμ Μπάρτον, θα ζήλευε ο Νιλ Γκέιμαν (συγγραφέας του «Coraline») και σκηνές που θυμίζουν από το «Beetlejuice» μέχρι τον «Ψαλιδοχέρη», το «ParaNorman» μοιάζει με το «Frankenweenie» σε περισσότερα σημεία εκτός από το ότι μοιράζονται σχεδόν το ίδιο logo.

Δείτε το τρίτο τρέιλερ της ταινίας παρακάτω και διαβάστε περισσότερα για το «ParaNorman» και το «Frankenweenie». Το Φθινόπωρο του 2012 (το πρώτο βγαίνει τον Σεπτέμβριο, το δεύτερο τον Οκτώβριο) θα ξέρουμε τι άλλο τα ενώνει...

Και μην ξεχνάτε: «Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να φοβάσαι, από τη στιγμή που δεν θα επιτρέψεις ποτέ στο φόβο να αλλάξει αυτό που είσαι»!