Buzz

Παντρεύτηκε η Σοφία Κόπολα

στα 10

Στην Μπερνάλντα, το χωριό του προ-πάππου της Αγκουστίνο Κόπολα, παντρεύτηκε χτες βράδυ η Σοφία Κόπολα τον επί χρόνια σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της, Τόμας Μαρς (τραγουδιστή των «Phoenix»).

Παντρεύτηκε η Σοφία Κόπολα

H γνωστή για την απλότητά της σκηνοθέτις επέστρεψε στις ρίζες της, στην μικρή πόλη της νότιας Ιταλίας από όπου ξενιτεύτηκε για την Αμερική ο προ-πάππους Αγκουστίνο, για να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Ο πατέρας, Φράνσις Φορντ Κόπολα, τη συνόδευσε στον κήπο του ιστορικού «Palazzo Margherita» όπου έγινε η τελετή ανάμεσα σε 80 μόνο καλεσμένους. Ο δήμαρχος Λεονάρντο Τσιρούτσι που τέλεσε τον πολιτικό γάμο είπε ότι «όλα κύλησαν πολύ απλά, όπως ήθελε το ζευγάρι».

Η 40χρονη Σοφία, συνοδευόμενη από τις κόρες που έχει αποκτήσει από τον Γάλλο ρόκερ, φορούσε ένα λιλά φόρεμα κι εκείνος ένα γκρι λινό κουστούμι. Είπε «si», πέταξε το μπουκέτο της στην κολλητή της, έκοψε την τούρτα που είχε παραγγείλει από το τοπικό ζαχαροπλαστείο λίγες μέρες πριν και βγήκε για λίγα λεπτά από τον κήπο για να χαιρετήσει τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί.

«Αν ήθελαν ένα χολιγουντιανό γάμο, δε θα τον έκαναν εδώ» είπε ο Τσιρούτσι. «Διάλεξαν την Μπερνάλντα για συναισθηματικούς λόγους και κράτησαν τα πάντα λιτά όπως είναι και οι ίδιοι...»