Buzz

Πάμε μια βόλτα στο Χόγκουαρτς!

στα 10

Πάντοτε δεν θέλατε να δείτε από κοντά το Χόγκουαρτς και - γιατί όχι - να καθίσετε στη μεγάλη τραπεζαρία ξεφυλλίζοντας το Monster Book of Monsters; Τώρα μπορείτε, αφού η μεγάλη έκθεση «Τhe Making of Harry Potter» ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ανοίξει τις πύλες της την άνοιξη του 2012.

Πάμε μια βόλτα στο Χόγκουαρτς!

Η έκθεση, που στην πραγματικότητα θα είναι ένας περίπατος στα φυσικά σκηνικά και τους χώρους όπου γυρίστηκαν οι περισσότερες ταινίες της σειράς «Χάρι Πότερ», θα λάβει χώρα στα στούντιο Leavesden της Μ. Βρετανίας και θα διαρκεί τρεις ώρες.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο επισκέπτης θα μπορεί να δει εκτός από τα σκηνικά, κοστούμια, αντικείμενα, ειδικά εφέ που χρησιμοποιήθηκαν στις οκτώ ταινίες της σειράς αλλά και να βρεθεί στο γραφείο του Ντάμπλντορ αλλά και στη Μεγάλη Σάλα του Χόγκουαρτς.

Η έκθεση είναι μέρος της επένδυσης της Warner Bros στην Μ, Βρετανία (ύψους 161 εκ. δολαρίων) με σκοπό το στούντιο του Leavesden να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη όταν ανοίξει και να προσεκλύσει όλες τις μεγάλες παραγωγές Ευρώπης και Αμερικής.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και στο gallery φωτογραφίες από την προετοιμασία της έκθεσης και διαβάστε εδώ τι θα περιέχουν οι εκδόσεις DVD και Βlu-Ray του δεύτερου μέρους των «Κλήρων του Θανάτου» που θα κυκλοφορήσουν τέλη Νοεμβρίου.