Buzz

Πάμε Μέση Γη; Κερδίστε αυθεντικά δώρα «Χόμπιτ»

στα 10

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου κεφαλαίου του «Xόμπιτ» με τίτλο «Ενα Αναπάντεχο Ταξίδι» σε DVD και Blu-Ray και 3D Blu-Ray, το Flix σας χαρίζει αυθεντικά δώρα από τη νέα τριλογία του Πίτερ Τζάκσον, προκειμένου να είστε προετοιμασμένοι για ένα το δικό σας ταξίδι στη Μέση Γη.

Flix Team
Πάμε Μέση Γη; Κερδίστε αυθεντικά δώρα «Χόμπιτ»

Εχοντας ολοκληρώσει με πρωτοφανή επιτυχία την τριλογία του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», ο Πίτερ Τζάκσον είπε να μείνει λίγο ακόμη στο σύμπαν του Τζ, Ρ. Τόλκιν μεταφέροντας στο σινεμά το «Hobbit», το βιβλίο που προηγείται της περιπέτειας του Φρόντο, σε μια νέα κινηματογραφική τριλογία που καταγράφει μια ακόμη συναρπαστική περιπέτεια στη Μέση Γη.

Με το δεύτερο μέρος της τριλογίας, με τίτλο «The Desolation of Smaug» να είναι έτοιμο για να βγει στις αίθουσες το Δεκέμβριο του 2013, το «Χόμπιτ: Ενα Αναπάντεχο Ταξίδι» κυκλοφορεί σε DVD, Blu-Ray και 3D Blu - Ray με έξτρα ανέκδοτο υλικό από τη Village, θυμίζοντας πως ξεκίνησαν όλα ένα πρωινό σαν όλα τα άλλα στην καλύβα του χόμπιτ Μπίλμπο, πριν ο θείος του Φρόντο ξεκινήσει μαζί με τον μάγο Γκάνταλφ και τους δεκατρείς νάνους το ταξίδι τους για να σώσουν το βασίλειο του Ερεμπορ από τον δράκο Νοσφιστή.

2

To Flix και η Village σας χαρίζουν αυθεντικά συλλεκτικά δώρα «Χομπιτ», τέσσερα σετ που περιλαμβάνουν από ένα καπέλο, μία κούπα, ένα t-shirt και ένα τετράδιο της ταινίας για να μπείτε στο κλίμα μιας αναπάντεχης περιπέτειας.

2

Για να διεκδικήσετε από ένα συλλεκτικό σετ δώρων από το «Χόμπιτ» κάντε comment ή share στην φωτογραφία της ταινίας στην σελίδα του flix στο facebook για να μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου με προσωπικό μήνυμα.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ για το «Hobbit».