Buzz

Η αγνώριστη Νάταλι Πόρτμαν στις πρώτες εικόνες από το «Pale Blue Dot»

στα 10

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Νόα Χόλεϊ (το μυαλό πίσω από το τηλεοπτικό «Fargo» και το «Legion») αφηγείται μια βασισμένη σε αληθινά γεγονότα ιστορία με πρωταγωνίστρια τη Νάταλι Πόρτμαν στο ρόλο που αρχικά θα έπαιζε η Ρις Γουίδερσπουν.

Η αγνώριστη Νάταλι Πόρτμαν στις πρώτες εικόνες από το «Pale Blue Dot»

Το «Pale Blue Dot» βασίζεται στην αληθινή ιστορία της αστροναύτη Λίζα Νόβακ, η οποία το 2007 συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας απαγωγής της γυναίκας για την οποία την άφησε ο εραστής της. Η Νόβακ, με την επιστροφή της στη Γη μετά από μια αποστολή στο διάστημα, άρχισε να χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα και όταν συνειδητοποίησε πως ο εραστής της την απατούσε με μια άλλη γυναίκα οδήγησε από το Χιούστον στο Ορλάντο με ένα μαχαίρι και μια καραμπίνα προκειμένου να πάρει εκδίκηση...

Τη Νόβακ (με το όνομα Λούσι Κόλα) υποδύεται η Νάταλι Πόρτμαν σε ένα ρόλο που αρχικά θα έπαιζε η Ρις Γουίδερσπουν, το σύζυγό της υποδύεται ο Νταν Στίβενς (πρωταγωνιστής του «Legion»), τον εραστή της η ο Τζον Χαμ και τη νέα ερωμένη του τελευταίου η Ζάζι Μπιτζ.

Δείτε εδώ τη Νάταλι Πόρτμαν - αγνώριστη - στην πρώτη φωτογραφία από την ταινία.

Pale Blue Dot 607

Ο Νόα Χόλεϊ, ταυτόχρονα με τα γυρίσματα του «Pale Blue Dot» ετοιμάζει ένα κόμικ με ήρωα τον Doctor Doom, μια νέα σειρά στο FX με τίτλο «The Mastermind» και τους νέους κύκλους του «Fargo» και του «Legion».

Δείτε κι αυτό: Ο Σον Πεν ονειρεύεται το διάστημα στο τρέιλερ του «The First»