Buzz

Παίζουμε ναυμαχία; Tα ειδικά εφέ του «Battleship»!

στα 10

Βασισμένο στη θρυλική «Ναυμαχία», το διάσημο παιχνίδι της Hasbro, το «Battleship» είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από «επιτραπέζιο». Δείτε μερικές σκηνές από τα ριψοκίνδυνα γυρίσματα και θα καταλάβετε...

Παίζουμε ναυμαχία; Tα ειδικά εφέ του «Battleship»!

Στη Χαβάη, ένα διεθνής στόλος που βρίσκεται στο Περλ Χάρμπορ πρέπει να αντιμετωπίσει μια επίθεση εξωγήινων όντων που έχουν έρθει στη Γη για να χτίσουν μια ενεργειακή μονάδα στον ωκεανό.

Σκηνοθετημένο με τη λογική του διάσημου επιτραπέζιου παιχνιδιού της Hasbro, το «Battleship» μοιράζει τον κινηματογράφικο του χρόνο ανάμεσα στους γήινους και τους εξωγήινους, προκειμένου ο θεατής να παρακολουθεί τις κινήσεις και των δύο καραβιών αλλά και να αγωνιά για την τύχη του καθενός από αυτά.

Γυρισμένο στα νησία της Χαβάης, Μάουι και Οάχου αλλά και στην Καλιφόρνια, το «Βattleship» που κόστισε περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια σκηνοθετεί ο Πίτερ Μπεργκ του τηλεοπτικού «Friday Night Lights», ενώ πρωταγωνιστούν ο Λίαμ Νίσον, ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, ο Τέιλορ Κιτς και η Rihanna.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε πως ακριβώς φτιάχτηκαν οι σκηνές της ναυμαχίας μέσα στο στούντιο, με ξεναγό τον Μπαρτ Ντάλτον, επικεφαλής της ομάδας των ειδικών εφέ της ταινίας και για καλό και για κακό πάρτε πριν και μια δραμαμίνη!

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Βattleship-Ναυμαχία» που θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Απριλίου.