Industry

Οχι και τόσο «Αδικος Κόσμος»: δείτε πρώτοι τη βραβευμένη ταινία του Φίλιππου Τσίτου με τον Αντώνη Καφετζόπουλο

στα 10

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… λίγο νωρίτερα! Η Feelgood και το Flix σας προσκαλούν στην avant premiere του «Αδικου Κόσμου», μια μέρα πριν βγει στις ελληνικές αίθουσες.

Οχι και τόσο «Αδικος Κόσμος»: δείτε πρώτοι τη βραβευμένη ταινία του Φίλιππου Τσίτου με τον Αντώνη Καφετζόπουλο

O Φίλιππος Τσίτος επιστρέφει, μετά την «Ακαδημία Πλάτωνος», με μια ερωτική ιστορία εγκλήματος και τιμωρίας! Ο «Αδικος Κόσμος», με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Καφετζόπουλο, τη Θεοδώρα Τζήμου και τον Χρήστο Στέργιογλου, έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν και τιμήθηκε με τα Βραβεία Σκηνοθεσία και Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Η ταινία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και αυτές τις μέρες «εδρεύει» στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ, συνεχίζοντας το διεθνές ταξίδι της. Ο «Αδικος Κόσμος» βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου. Τριάντα τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να δουν πρώτοι την ταινία, σε avant premiere, μια μέρα πριν.

Γράψτε μας στα σχόλια παρακάτω, τι κάνει αυτόν τον κόσμο δίκαιο και τι άδικο; Μπορείτε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό για τις 30 διπλές προσκλήσεις από σήμερα μέχρι και την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου. Τα σχόλιά σας θα μπουν σε κλήρωση και οι νικητές θα ενημερωθούν με email, γι’ αυτό παρακαλούμε συμπεριλάβετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο σχόλιό σας. Η avant premiere του «Αδικου Κόσμου» θα γίνει την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, στις 18.00, στον κινηματογράφο Ελλη, Ακαδημίας 64 (Μετρό Πανεπιστήμιο).

Διαβάστε και δείτε τα πάντα για τον «Αδικο Κόσμο» εδώ.