Buzz

Οχι 21 γραμμάρια, αλλά γέλιο με το κιλό στη νέα ταινία του Ινιάριτου

στα 10

Οσο προσπαθούμε να ξεχάσουμε το «Biutiful», τόσο τώρα θ’ ανυπομονούμε για την επόμενη ταινία του Μεξικανού σκηνοθέτη, με απρόσμενο κι ενδιαφέρον καστ.

Οχι 21 γραμμάρια, αλλά γέλιο με το κιλό στη νέα ταινία του Ινιάριτου

Επιτέλους ο Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου απομακρύνεται από το υπαρξιακό δράμα και στρέφεται στην κωμωδία, έστω με μαύρες αποχρώσεις. Η νέα του ταινία ξεκινά προετοιμασία και προορίζεται για έξοδο το 2014. Ο τίτλος της είναι «Birdman» και η ιστορία παρακολουθεί έναν πρώην ηθοποιό, διάσημο από τις ενσαρκώσεις ενός κλασικού υπερήρωα, ο οποίος τώρα αποφασίζει ν’ ανεβάζει στο Μπρόντγουεϊ ένα θεατρικό έργο βασισμένο σε κάποιο διήγημα του Ρέιμοντ Τσάντλερ. Τον κεντρικό ήρωα θα υποδυθεί ο Μάικλ Κίτον, ο οποίος, σ’ ένα θαυμάσιο κλείσιμο ματιού, έχει φορέσει επανειλημμένα τη στολή του Μπάτμαν.

Στην ιστορία, ο πρώην ηθοποιός και νυν σκηνοθέτης έρχεται σε σύγκρουση με τους πριμαντονισμούς του ευέξαπτου πρωταγωνιστή του. Η Ναόμι Γουοτς είναι η πρωταγωνίστρια της παράστασης, η Εμα Στόουν η κόρη του ήρωα που μόλις έχει ολοκληρώσει την αποτοξίνωσή της και ο Ζακ Γκαλιφιανάκις ο παραγωγός του θεατρικού. Απρόσμενος συνδυασμός ηθοποιών, σενάριο που ακούγεται γουντιαλενικό, μια νέα τροπή στην καριέρα του Ινιάριτου που, ούτως ή άλλως, χρειαζόταν ένα φρεσκάρισμα!

Διαβάστε περισσότερα για τα σχέδια του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου εδώ