Buzz

Ωχ! Ο Σάσα Μπάρον Κόεν θα κάνει το «The Lesbian»

στα 10

Καμιά φορά εύχεσαι ο Σάσα Μπάρον Κόεν να μην άκουγε ποτέ τις ειδήσεις. Αλλες πάλι, νιώθεις ευγνωμοσύνη που ενημερώνεται τακτικά: η νέα του ταινία μάλλον ανήκει στη δεύτερη περίπτωση.

Ωχ! Ο Σάσα Μπάρον Κόεν θα κάνει το «The Lesbian»

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο 76χρονος Σέσιλ Τσάο Σε Τσουνγκ, πολυεκατομμυριούχος εφοπλιστής και κατασκευαστής από το Χονγκ Κονγκ, απασχόλησε την κοινή γνώμη, όχι για τις οικονομικές του επιτυχίες. Οταν ο επιχειρηματίας έμαθε ότι η 33χρονη κόρη του, Τζίτζι, παντρεύτηκε τη σύντροφό της, Σον Ιβ, στο Παρίσι, όχι απλώς αρνήθηκε να το πιστέψει, αλλά και, ως πρακτικός άνθρωπος, βάλθηκε να ανατρέψει τη ζωή της, προσφέροντας 65 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον άντρα προθυμοποιηθεί να «κλέψει» την Τζίτζι από τη Σον Ιβ και να την παντρευτεί ο ίδιος!

Ο Σέσιλ Τσάο, επιπλέον, διάσημος πλέι-μπόι που υποτίθεται ότι έχει κοιμηθεί με 10.000 γυναίκες, αλλά δεν έχει παντρευτεί ποτέ, έσπευσε να προσθέσει ότι ο υποψήφιος γαμπρός θα πρέπει να «κερδίσει» την Τζίτζι, καθώς «ποτέ δε θα εξανάγκαζε την κόρη του να παντρευτεί έναν άντρα που δε θέλει!»

Κι αν αυτό, ως τώρα, σας φαίνεται όχι απλώς οπισθοδρομικό, αλλά και εντελώς παράλογο, ετοιμαστείτε να δείτε σε λίγο καιρό την απόδοση της ιστορίας... δια χειρός Σάσα Μπάρον Κόεν!

Ο ηθοποιός ξεκινά τη νέα του ταινία, βασισμένη στην ιστορία του Σέσιλ Τσάο και της κόρης του, με παραγωγό τη δική του εταιρεία, Four By Two Films και το στούντιο της Paramount. Ο τίτλος θα είναι, αφαιρετικά, «The Lesbian» και ο Κόεν θεωρητικά θα κρατήσει για τον εαυτό του το ρόλο του έξαλλου ασιάτη πατέρα.

Η πιο πρόσφατη συνεργασία του Σάσα Μπάρον Κόεν με την Paramount, ο «Δικτάτορας», που προβλήθηκε και στην Ελλάδα το καλοκαίρι, έφτασε τα 175 εκ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις. Διαβάστε περισσότερα για τον «Δικτάτορα» εδώ.