Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2021: Η οργή των θαυμαστών του Τσάντγουικ Μπόουζμαν κάνει περισσότερο θόρυβο από όλη την 93η τελετή μαζί

στα 10

Τα κοινωνικά δίκτυα δεν θα συγχωρήσουν εύκολα στην Ακαδημία τον τρόπο με τον οποιο φέρθηκε στoν Black Panther.

Oscars 2021: Η οργή των θαυμαστών του Τσάντγουικ Μπόουζμαν κάνει περισσότερο θόρυβο από όλη την 93η τελετή μαζί

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν ήταν με κάποιο τρόπο το πρόσωπο που σημάδεψε την 93η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ.

Φαβορί για το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για το «Ma Rainey's Black Bottom», υπήρξε ο μεγάλος απών μιας «απούσας» χρονιάς για το Χόλιγουντ και μιας τελετής που προσπάθησε να τον κρατήσει ζωντανό περισσότερες από μια φορές: ως δώρο στη gift bag που παίρνουν οι υποψήφιοι, ως pause με σημασία στο βίντεο in memoriam για όσους έφυγαν φέτος, ως τελικό βραβείο της βραδιάς... το οποίο τελικά δόθηκε σε άλλον (Αντονι Χόπκινς) προκαλώντας αμηχανία στους θεατές και οργή στους θαυμαστές του Black Panther.

Τα κοινωνικά δίκτυα πλημμυρίζουν από την ώρα της λήξης της τελετής με οργισμένα μηνύματα υπέρ της μνήμης του Τσάντγουικ Μπόουζμαν και κατά της εκμετάλλευσης του από το θεσμό των Οσκαρ που τελικά δεν τον βράβευσε. Μια τελευταία - έστω και υπερβολικά παθιασμένη - πράξη αγάπης για αυτόν που έφυγε νωρίς.


Oscars 2021 | Διαβάστε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τη φετινή απονομή των Οσκαρ, στην ειδική ενότητα του Flix που ανανεώνεται συνεχώςOscars 2021 | Διαβάστε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τη φετινή απονομή των Οσκαρ, στην ειδική ενότητα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς


Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.