Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2018: Ακούστε το τραγούδι των Lonely Island «Why Not Me?» που κόπηκε από τα Οσκαρ

στα 10

Ενα βίντεο παρωδία των Lonely Island, για όλους εκείνους που δεν μπόρεσαν να είναι υποψήφιοι στα φετινά Οσκαρ, δεν έγινε ποτέ γιατί παραήταν ακριβό για να γυριστεί.

Oscars 2018: Ακούστε το τραγούδι των Lonely Island «Why Not Me?» που κόπηκε από τα Οσκαρ

Για όσους δεν τους γνωρίζουν, οι Lonely Island είναι ένα hip-hop συγκρότημα που δημιουργήθηκε από το Saturday Night Live, και αποτελείται από τους ηθοποιούς Αντι Σάμπεργκ, Ακίβα Σέιφερ και Τζόρμα Τακόν, οι οποίοι βγάζουν κυρίως σατυρικά κομμάτια όπως το «Jizz in my Pants», «Motherlover» αλλά και το υπέροχο ραπ της Νάταλι Πόρτμαν.

Για αυτό τον λόγο οι παραγωγοί των φετινών Οσκαρ τους ζήτησαν να φτιάξουν ένα βίντεο για εκείνες τις ταινίες που δεν κατάφεραν να μπουν ως υποψήφιες σε κάποια κατηγορία, έτσι ώστε να το παίξουν κατά την διάρκεια της εισαγωγής της τελετής απονομής βραβείων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε. Αλλά το τραγούδι το οποίο ετοίμασε το συγκρότημα ήταν αδύνατο να χρηματοδοτηθεί και να γίνει πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμα: Oscars 2018: Mε τον τρόπο του New Yorker

why not me lonely island 607

Αυτό δεν έπαψε βέβαια τους Lonely Island να το κυκλοφορήσουν με ένα βίντεο, με τίτλο «Why Not Me?», σε στυλ storyboard μαζί με ένα demo του τραγουδιού του οποίου είχαν ηχογραφήσει. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τους Θορ, Wonder Woman, Pennywise και αρκετούς άλλους να αναρωτιούνται, όπως και αρκετοί από εμάς άλλωστε, πως είναι δυνατόν οι ταινίες τους να μείνουν εκτός των φετινών Οσκαρ.

Πατήστε το play και απολαύστε υπεύθυνα.


Διαβάστε ακόμα: Oscars 2018: Βραβευμένοι και μη, ποζάρουν για το Vanity Fair

Το Flix καταγράφει στην ειδική ενότητα «Οσκαρ 2018» την οσκαρική κούρσα με όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις βραβεύσεις των επαγγελματικών σωματείων, τις τελευταίες προβλέψεις και τα trivia που θα οδηγήσουν στην 90ή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ

Η 90ή Απονομή των Βραβείων Οσκαρ μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά στις 4 (προς ξημερώματα 5) Μαρτίου από το COSMOTE CINEMA 1HD με τον πρωτότυπο ήχο και από το COSMOTE CINEMA 2HD, με σχολιασμό από τους Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα. Η τελετή θα προβληθεί με υπότιτλους τη Δευτέρα το βράδυ στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 2HD. Ως τότε, μη χάσεις 85 οσκαρικά αριστουργήματα που σε περιμένουν στο αποκλειστικό κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD, για να απολαμβάνεις όλο το μήνα τη μαγεία των OSCAR.