Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2018: η Αλισον Τζάνεϊ φέρνει τον Οσκαρ στο γύρισμα του «Mom»

στα 10

H Aλισον Τζάνεϊ την επόμενη μέρα από την τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ είχε γύρισμα στα πλατό του τηλεοπτικού «Mom». Και έφερε, φυσικά, τον Οσκαρ μαζί της!

Oscars 2018: η Αλισον Τζάνεϊ φέρνει τον Οσκαρ στο γύρισμα του «Mom»

«Ολοι μου έλεγαν - "καλά, θα πας δουλειά αύριο;", κι εγώ σκεφτόμουν "τι καλά που έχω δουλειά για να πάω αύριο". Σας ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι εδώ...»

Με αυτά τα λόγια η Αλισον Τζάνεϊ, που μόλις κέρδισε το Οσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου για το «I, Tonya», ευχαρίστησε τους δημιουργούς, το καστ και το συνεργείο του «Mom», της τηλεοπτικής της σειράς (που της έχει χαρίσει ΕΜΜΥ και Χρυσή Σφαίρα Β' Γυναικείου ρόλου).

Διαβάστε ακόμη: Βραβεία Οσκαρ 2018: Νικητής η «Μορφή του Νερού» και η... διαφορετικότητα

Alison 607

Μπήκε στις πρόβες κουβαλώντας το σενάριό της στο ένα χέρι και το Οσκαρ στο άλλο. Η συμπρωταγωνίστρια «κόρη» της, Ανα Φάρις, έτρεξε να την αγκαλιάσει, αλλά και να σηκώσει το αγαλματάκι, ποστάροντας μάλιστα μια φωτό στο Instagram με τα συμπεράσματά της: «Η Αλισον το κέρδισε κι έτσι κι εγώ το σήκωσα. Σκατά - είναι πολύ βαρύ!»

Δείτε ακόμη: Oscars 2018: Βραβευμένοι και μη, ποζάρουν για το Vanity Fair

Alison 607 1

Η Τζάνεϊ ευχαρίστησε όλη την ομάδα του «Mom» που τη διευκόλυναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «I, Tonya».

«Σας κουβάλησα όλους μέσα στην καρδιά μου, όταν ανέβηκα στη σκηνή. Μπορεί να μην κατάφερα να σας ευχαριστήσω έναν έναν, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν εσείς δεν με είχατε βοηθήσει ώστε να μπορώ να φύγω και να πάω να γυρίσω την ταινία, αυτός εδώ δε θα ήταν μαζί μας σήμερα...»

Διαβάστε επίσης: Oscars 2018: Οταν η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ έβαλε το «inclusion rider» στο λεξιλόγιό μας

Alison 607 2

Oι παραγωγοί της χάρισαν ένα μπουκέτο με 90 τριαντάφυλλα (συμβολικό για τα 90η τελετή των Οσκαρ, που θα αποτελεί πλέον σταθμό στην καριέρα της), κι εκείνη γενναιόδωρα άφησε συμπρωταγωνίστριες, οπερατέρ, ηλεκτρολόγους - όποιον της το ζήταγε, να κρατήσει το χρυσό αγαλματάκι και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Δείτε το βίντεο από την υποδοχή του καστ και του συνεργείου του «Mom» στην Τζάνεϊ:

.


Το Flix καταγράφει στην ειδική ενότητα «Οσκαρ 2018» την οσκαρική κούρσα με όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις βραβεύσεις των επαγγελματικών σωματείων, τις τελευταίες προβλέψεις και τα trivia που θα οδηγήσουν στην 90ή τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ

Η 90ή Απονομή των Βραβείων Οσκαρ μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά στις 4 (προς ξημερώματα 5) Μαρτίου από το COSMOTE CINEMA 1HD με τον πρωτότυπο ήχο και από το COSMOTE CINEMA 2HD, με σχολιασμό από τους Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα. Η τελετή θα προβληθεί με υπότιτλους τη Δευτέρα το βράδυ στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 2HD. Ως τότε, μη χάσεις 85 οσκαρικά αριστουργήματα που σε περιμένουν στο αποκλειστικό κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD, για να απολαμβάνεις όλο το μήνα τη μαγεία των OSCAR.