Buzz

Οι ταινίες του Τζαντ Απατοου, τώρα και έργα για τον τοίχο σας

στα 10

Με την έκθεση «A Tribute to Judd Apatow», οι ταινίες και οι σειρές του βασιλιά της κωμωδίας γίνονται έργα τέχνης και... επισήμως!

Οι ταινίες του Τζαντ Απατοου, τώρα και έργα για τον τοίχο σας

Ο Τζαντ Απατοου δεν ήταν ανέκαθεν ένας από τους εμπορικότερους σκηνοθέτες κωμωδιών στο Χόλιγουντ. Η δουλειά του τον έχει μεταφέρει από παραγωγό στο «Anchorman» και το «Cable Guy», σε ταινίες σαν το «The 40-Year Old Virgin», ή σειρές σαν το «Freaks and Geeks». Λίγο πριν η νέα του, πολυαναμενόμενη κωμωδία, το «This Is 40» [περισσότερα για την ταινία εδώ], βγει στις αμερικανικές αίθουσες, η γκαλερί «1988» στο Λος Αντζελες στήνει ένα αφιέρωμα στον Τζαντ Απατοου και τις αξέχαστες στιγμές που έχει υπογράψει, από την αρχή της καριέρας του ως τώρα.

Από τις 4 ως τις 30 Δεκεμβρίου, ζωγράφοι και designers εμπνέονται από όλους τους τίτλους της φιλμογραφίας του Απατοου, από το «Superbad» και το «Pineapple Express» μέχρι το «Walk Hard» και το «Step Brothers» και συμμετέχουν σε μια έκθεση διασκεδαστική και… πικάντικη, όσο και ο εμπνευστής της.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα έργα που θα εκτεθούν που θα πωληθούν (παρουσία του Τζαντ Απατοου) στην Γκαλερί 1988 κι επισκεφθείτε το επίσημο website του χώρου για περισσότερες πληροφορίες για το «A Tribute to Judd Apatow».

ap02Glen Brogan - The Critic

03Joshua Budich - Anchorman

04Dave Perillo - Freaks and Geeks

05Anthony Petrie - The 40 Year Old Virgin

06Philip Tseng - Forgetting Sarah Marshall / Dracula Musical

07Jeff Boyes - Superbad

08Joey Spiotto

02Megan Stratman - Forgetting Sarah Marshall / Dracula Musical