Buzz

Οι Stone Roses επανασυνδέονται. Και γίνονται και ταινία!

στα 10

Ας μείνει ασχολίαστο το γεγονός πως σε έναν συρφετό επανασυνδέσεων, η παρέα του Iάν Μπράουν είπε να βγει κι αυτή στη γύρα. Ο Σιν Μέντοους («This is England», «Dead Man's Shoes») τι δουλειά έχει μαζί τους στην συνέντευξη Τύπου για την επανένωση τους;

Οι Stone Roses επανασυνδέονται. Και γίνονται και ταινία!
Χωρίς σχόλιο!

Οι φήμες θέλουν το φιλμ του Μέντοους να είναι ένα ντοκιμαντέρ από την παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος που θα σημάνει και επίσημα την επανένωση τους μετά από το 1995, όπου ουσιαστικά εξαφανίστηκαν ως ομάδα, αφήνοντας τον Ιαν Μπράουν να ακολουθήσει μια (αμφιλεγόμενη) σόλο καριέρα.

Η παγκόσμια περιοδεία των Stone Roses θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2012 μετά από τις δύο sold out (150.000 εισητήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε 14 λεπτά) εμφανίσεις τους στο Μάντσεστερ, ενώ το συγκρότημα δήλωσε πως ενδέχεται να κυκλοφορήσει και έναν τρίτο δίσκο μέσα στον επόμενο χρόνο.

Τίποτα ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί καθώς οι τελικές αποφάσεις για το φιλμ θα παρθούν τις επόμενες εβδομάδες, θέτοντας εύλογα την απορία «γιατί τόσο κακό για το τίποτα;».

Δεν είμαστε κακοί. Απλώς o καταιγισμός παρελθοντολογίας που πουλιέται ως νοσταλγία δεν θα φέρει πίσω ούτε τα 90s, ούτε την Brit Pop, ούτε αυτό που ήταν κάποτε όσοι σήμερα είναι 35something και προτιμούν να ακούνε το «I Wanna Be Adored» ως μια υπενθύμιση πως μερικά πράγματα οφείλουν να ανήκουν στην εποχή τους.

Σε κάθε περίπτωση αφιερωμένο...