Buzz

Οι σεναριογράφοι και διευθυντές φωτογραφίας της χρονιάς, ανταλλάσσουν εμπειρίες μεταξύ τους

στα 10

Τα round tables του Hollywood Reporter συνεχίζουν να μας αποκαλύπτουν τον τρόπο δουλειάς και σκέψεις των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για τις ταινίες της χρονιάς..

Flix Team
Οι σεναριογράφοι και διευθυντές φωτογραφίας της χρονιάς, ανταλλάσσουν εμπειρίες μεταξύ τους

Είδαμε ήδη (ή αν δεν το κάνατε ακόμη, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία) την κουβέντα που φιλοξένησε το Hollywood Reporter στην παράδοση του εν αναμονή των Οσκαρ, ανάμεσα σε μερικούς από τους σκηνοθέτες που πιθανότατα θα βρεθούν υποψήφιοι στην επόμενη απονομή.

Αν βρήκατε εκείνη την συζήτηση ενδιαφέρουσα, βρείτε λίγο χρόνο, ή στην πραγματικότητα λίγο παραπάνω, αφού το κάθε ένα από τα βίντεο διαρκεί κοντά στη μία ώρα για να παρακολουθήσετε δυο ακόμη χαλαρές, μα εκ βαθέων κουβέντες.

Η πρώτη ανάμεσα σε μερικούς σεναριογράφους (κάποιοι τυγχάνουν να είναι και αναγνωρίσιμοι σταρ) και μια ανάμεσα σε εξαιρετικούς διευθυντές φωτογραφίας.

Απο την μια, ο Τζον Ρίντλεϊ του «12 Years a Slave», Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ και ο Γκραντ Χέσλοβ του «Monuments Men», ο Χόνας Κουαρόν του «Gravity», η Ζιλί Ντελπί του «Πριν τα Μεσάνυχτα», η Νικόλ Χολοφσένερ του «Enough Said» και ο Ντανι Στρονγκ του «The Butler».

Από την άλλη, ο Φαίδων Παπαμιχαήλ, διευθυντής φωτογραφίας του «Nebraska», o Μπάρι Ακρόιντ του «Captain Phillips», Ο Σον Μπόμπιτ του «12 Years a Slave» ο Μπρούνο Ντελμπονέλ του «Inside Llewyn Davis», κι ο Στιούαρτ Ντράιμπεργκ του «The Secret Life of Walter Mitty».

Δείτε και τα δύο βίντεο πιο κάτω